Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Jasminn Beauty Club İpek Kirpik Yenileme İşlemi Sırasında Yaşadığım Acı Ve Zararlar

01 Eylül 2023 08:10

Başka bir yerde yaptırdığım ipek kirpikleri yeniletmek için gittiğim bu işletme, kirpiklerimi çıkartırken kullandıkları solüsyonu ya da her ne ise gözüme kaçırdılar. Gözlerimin acısını yıkayınca hafiflettim. İpek kirpiklerimi yapmaya başladıktan sonra alt ve üst göz kapağımı resmen birbirine yapıştırıp kirpiklerimi koparttılar. Gözüme tekrar bir şeyin kaçması sonucunda sadece kirpikleri çıkartmalarını, işleme devam etmemelerini söyledim ve gözlerimin acısından duramıyordum. Acıdan duramadığım için hızlı bir şekilde kirpiklerimi koparta koparta çıkarttılar. Gözümü yıkayınca hafifleyen ama geçmeyen gözlerim ve yolunan kirpiklerim için bir de para ödedim. Çıkıp direkt acil servise gidip gözlerimi fizyolojik serumla yıkattım yetmedi göz doktoruna gidip muayene oldum. Kirpik diplerim 2 gün geçmesine rağmen hala şiş ve yara. Yani diyeceğim o ki, Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.

09 Ekim 2023 00:23
Melek sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 17:43

10 Ağustos 2024 00:17