Jant Saat Sipariş Deneyimleri!

Jant Saat Sipariş Deneyimleri!
Barkın
02 Mart 2024 19:19

Kendi deneyimlerimi yazdım. Jant Saat isimli Instagram sayfasından 07.02.2024 tarihinde bir Audi RS7 modeli kırmızı renkte saat siparişi verdim. Oldukça uzun bir süre kargoya verilmedi. İletişime geçtiğimde, en sonunda 16.02.2024 tarihinde kargoya verildiğini öğrendim. Ben express kargo ile almıştım, bir faydası oldu mu bilmiyorum ama neyse ki bugün, yani 02.03.2024 tarihinden birkaç gün önce, saat Türkiye'ye giriş yaptı ve Ankara'ya gitti. O günden itibaren siparişi sorguladığımda bilgi alamamaya başladım ve sonrasında Instagram üzerinden iletişime geçtim. Bana bir telefon numarası verdiler ve Türkiye'ye giren kargolarla ilgilenen kişi olduğunu söylediler. WhatsApp üzerinden yazdıktan sonraki gün sabah Aras Kargo'ya verildiğini belirten bir mesaj aldım ve bugün de saat elime ulaştı. Saatin kalitesi güzel; videodaki gibi bir kutu ile gelmese de, bir poşetin içinde temizleme mendili, kullanma kılavuzu, saat ve kordon ayar cihazı ile birlikte geldi. Sonuç olarak, saat bana ulaştı. Gümrükte veya kargolar için ekstra bir ödeme yapmama gerek kalmadı. İşleminizin görülmesini istiyorsanız biraz üzerine düşmeniz ve iletişimde olmanız gerekiyor. Anladığım kadarıyla saatin gelmesi bir ay sürdü.

21 Mart 2024 20:03 (Şikayetten 19 gün sonra)

Merhaba. Kargo ve teslimat deneyimlerinizden dolayı biz kendi adımıza özür dileriz. Fakat ürünlerimiz 1-3 gün içerisinde kargonalmaktadır. Ürünlerin gecikmesi kargo şirketi tarafında yaşanmaktır. Mart ayı itibari ile Yurtiçi Kargo ile anlaşma sağladık.

Yağmur
23 Şubat 2024 13:29
jantsaat.store Jant Saat Dolan-dı-rı-cı-lığı!
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
11 Temmuz 2025 21:58
Siparişim Ne Kargoya Verildi Ne De Yanıt Aldım
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 12:55
Jant Saat Jantsaat. Store'dan Aldığım Ürün 2 Aydır Elime Ulaşmadı.
Samet sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 12:30
Jant Saat Jantsaat Storeden Aldığım Saat Hatalı Çıktı. İlgilenen Yok Muhatap Yok

Sipariş Bilgilendirmesi Ve Kargo Süreci Hakkında Ciddi İletişim Sorunu

12 Ağustos 2025 11:29