İZOTAŞ İzmir Otogar Tuvaletinde Paramla Rezil Olmam

14 Ağustos 2024 02:33

İzmir otogarında otobüsüme zar zor yetişeceğim bir vakit son anda tuvalete gittim. Nakitimin olmadığını fark edince orada çalışan yaşlı, vicdanının yeterli olmadığını düşündüğüm bir eleman acelemin olduğunu görmesine rağmen 'Gel kardeşim bu seferlik girebilirsin' demedi. Gittim ATM'den nakit 100₺ para çektim. ATM'de genelde daha düşük banknotlar olmadığı için direkt 100₺ çektim. Acele bir şekilde döndüm tuvalete fakat bu eleman bu sefer de bozuk parasının olmadığını söyleyerek yine alamayacağını söyledi. 'Başka tuvalet yok mudur buralarda' dedim. 'Orada da bozuk yoktur' dedi. Bir yandan bekliyorum ki vicdanı belki ağır basar da ücretsiz bir şekilde yardımcı olur ama yok. Adamın tuvaletini yiyeceğimi düşündü muhtemelen ki 'Gel kardeş' demedi. Yetkililere sesleniyorum: Lütfen bu tuvalete bozuk para temin edin ya da manevi değerleri daha yüksek çalışanlar alın.

Sezai
Sezai

İzmir otogarı tuvaletleri berbat bir şekilde kirli. Sadece girişte 15 TL almasını biliyorlar psuvarlar lavabolar çok ama çok kirli. Eski olabilir ama temizlenmeyecek diye bir şey yok. Baştan aşağı çamaşır suları ile temizlenmesi gerekiyor. Büyük şehirden hiç kimse buralara bakmıyor mu görmüyot mu?

Hülya
23 Eylül 2024 13:55