14 Ağustos 2023 18:02

İzoly k202 model bilgisayar aldım. İşim için günde birkaç saat kullanıyordum. Her gün bile değil. Bir gün aniden bilgisayar ssdyi görmemeye başladı. Aynı kablolar ile başka SSD denedim. Sorun yoktu. Arıza SSD'değdi. Başlangıç kurtarma denedim. İşe yaramadı. Garantili ürün olduğu için ssdyi firmaya gönderdim. Hiçbir bilgi vermeden yeni SSD ile değiştirdiler. Kulağa iyi geliyor lakin değişim yapacaklarını söyleselerdi önce dosyalarımın kurtarılması için uğraşırdım. Bunun için firmalar var. Dosyalarımı zaten kaybettim. Gönderdikleri SSD'nin içinde ise Windows kurulu değil. Halbuki Windows kurulu ve driverlar yüklü olarak almıştım. Yani deneme sürümü de olsa en azından bana bir erişim verir. Şimdi diğer bilgisayarım başka şehirde. Nasıl Windows diski oluşturacağım? Bilgisayarcı çağırıp masraf etmem mi gerekiyor? Güncel driverları bulmak vs saatlerime mâl olacak. Neden bununla uğraşmak zorundayım? Bir driver listesi istedim ama cevapları alay eder gibi. Hiç yardımcı olmuyorlar. İlgi sıfır. Ben de biliyorum driver booster kullanabileceğimi. Ama her zaman güncel driverları vermez ve bazen sorunlara yol açar. Her üretici de kendi sitesinden indirilmesini önerir. İzoly hariç. En azından donanımların tam listesi işimi kolaylaştırırdı ama böyle bir niyetleri yok.

İzoly A7016 Bilgisayarım Ağır Çalışıyor Ve Sürekli Donuyor

Servet
27 Şubat 22:59

Satın Alınan Bilgisayarlarda Sürekli SSD Ve RAM Sorunu, Yetersiz Servis Ve Yanıltıcı Ürün Bilgisi

M. Byd
30 Haziran 2025 12:49
satin-alinan-bilgisayarlarda-surekli-ssd-ve-ram-sorunu-yetersiz-servis-ve-yaniltici-urun-bilgisi-2.jpg
satin-alinan-bilgisayarlarda-surekli-ssd-ve-ram-sorunu-yetersiz-servis-ve-yaniltici-urun-bilgisi-1.jpg
Figen sonuçtan hiç memnun değil

King P625 Maxima Tost Makinesi Plakası Bulunamıyor Ve Fiyatı Yeni Makineye Eşdeğer

Figen
12 Mayıs 01:01
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Arızalı Bilgisayara Tamir Veya Değişim Sunulmuyor

Ferdi