Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

İzni Yiber Bike Store Sattığı Malın Arkasında Durmuyor

11 Haziran 2024 11:24

Bu firmadan 1 Mayıs 2024 de kendime ve kızıma bisiklet aldım. Kendime Kron xc 100 aldım. Akşam bisiklet geldi ve ertesi gün denemek için sürdüm. Vites geçişlerinde sorun olduğunu, ön tekerin zikzak çizerek gittiğini, bundan kaynaklı balataya sürttüğünü, direksiyonun gönyesinin yamuk olduğunu tespit ettim ve telefonla arayıp bildirdim.

Telefonda firmanın sahibinin oğlu bana bunların normal olduğunu bisikletin yeni olduğu için olduğunu ve kullandıkça düzeleceğini bir ay binip denememi bir ay sonra ücretsiz bakım zamanı olduğunu ve düzelmezse o zaman bakacaklarını söyledi.

Aradan geçen bir ay sonra değişen hiçbir şey olmadı ve bisikletimi 9 Haziran 2024 günü aldığım yere götürdüm. Firmanın sahibi oradaydı ve kendisine sıkıntıları anlattım. Ön tekerin zikzak çizerek gittiğini söylediğimde gülerek dinledi ve bisikleti dışarıda kaldırıma bırakmamı ertesi gün sabahı gelip almamı söyledi.

Ertesi gün olduğunda aradım ve bir önceki gün beni hiç dinlemediği zaten belliydi bana telefonda bisikletin neyi vardı diye tekrar sordu. Tekrar anlattım telefonda ve akşam iş çıkışı bisikleti almaya gittim. O kadar anlattığım sıkıntılardan sadece vites ayarı yapılmış ve o da düzgün olmamış.

Direksiyonun gönyesi halen yamuk ön tekerin zikzak çizdiğini tekrar söylediğimde buna bir şey yapamayacaklarını bunun lastikle alakalı olduğunu kendileri ile ilgili bir şey olmadığını söylediler. Ben bu firmadan bir sürü para vererek sıfır bir bisiklet aldım. Sıfır aldığım malın tekerinin zikzak çizmesi kendileri ile alakalı değilse acaba kiminle alakalı. Ben kendime muhatap olması için bu bisiklet firmasına değil de kasaba manava mı gitseydim.

Bisikletin en ana parçası olan tekerinin yamuk gitmesi zikzak çizmesi normal bir şey değil. Ben bu firmadan karşılaştığım bu olayla alakalı şunu anlıyorum bu firmanın esnaflığı malını satana kadar. Ben bir müşteri olarak bu yapılanı yılların firması olan bu firmaya hiç yakıştıramadım. Sattığı malın arkasında olmayan ilgisiz alakasız satın almanın haricinde dükkanlarına gittiğimde yüzünüze bile bakmayan bir firma.

Ben bisikletin iadesini istiyorum. İnternetten güvenemeyip almayıp tavsiye üzerine gidip buradan aldığım için çok pişmanım. Bisikletin iade alınmasını ve paramın geri verilmesini istiyorum. Bu yapılan müşteriyi yanıltmak ve ayıplı mal satmaktır.

12 Haziran 2024 13:13

İzni y. Bike Store bisikletten sıfır bisikletime direksiyon yükseltme aparatı taktırdım. Maalesef düzgün takmamışlar veya başka bir sorun var direksiyon sürekli yamuluyor bundan dolayı da şu an bisikletimi kullanamıyorum. Sıfır aldığım bisikletten soğuttular bu kaçıncı sorun. Daha bir buçuk ay oldu alalı. Bisikletin garanti şartlarından geçen haklarımdan ötürü kusurlu oluşundan dolayı iadesi alınmasını ve paramın tarafıma geri verilmesini istiyorum.

Ek
11 Haziran 2024 18:33
İzni Yiber Bike Store Sattığı Malın Arkasında Durmuyor

1 gün önce bisikletime takmış oldukları direksiyon yükseltme aparatından sonra ki hali. Allah'tan sürüş esnasında olmadı. Muhtemelen vidalar sıkılmamış gevşek bırakılmış.

23 Haziran 2024 16:03

Kron markasının konuyla ilgilenmesini ve bisikletin iade alınmasını istiyorum. Para verdim malımı kullanamıyorum.

Ahmet
05 Ağustos 2024 19:19

Giant Bisiklet Giant Turkey Serviste Yaşadığım Talihsiz Olaylar

06 Aralık 2023 15:16
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Umut Bisiklet Mağduriyet Yaşama

13 Temmuz 2023 09:16