Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Güzeli Ajans Ajans Para İadesi

14 Ağustos 2023 16:51

İzmir güzeli çocuk ajansına 1 yıl önce kayıt olduk. Bizden 2600 TL para aldılar kayıt parası adı altında sonrasında tabii ki ne arama ne sorma çocuğum büyüdü resimleri güncellemek için kimse arayıp sormuyor. Oğlumu yazdırdığımda bir buçuk yaşındaydı şimdi iki buçuk yaşında kimse aramıyor bile kesinlikle torpilli çocuklar seçiliyor bir ya da 2 defa yalandan reklam projesi var diye tüm ebeveynleri WhatsApp tan grup oluşturdular tabii ki sonuç olumsuz. Artık onu da yapmıyorlar. Paramın iadesini istiyorum. Hata bizde tabii ki paramızı size kaptırarak orada süsleyip lafları kesin proje alıyorlar havası yaratıp ajans adı altında para almak. Beni şirketinizden kimse aramasın!

Oğuz
Oğuz

Merhaba Ajansımız ile iletişime geçerseniz mağduriyetinizi çözebiliriz.

Dream
Dream

Şu anda firenze cast ajans adı altında hizmet veren İzmir güzeli çocuk ajansına 1 ay kadar önce oğlumun fotoğraflarını yolladım. 1 gün içinde arandım ve hemen görüşmeye çağırıldık. Bizden önce 1500 TL para yatırmamızı istediler sonrasında yüz yüze görüşmede 1200 TL daha istediler. Herhangi bir fatura makbuz hiçbir şey verilmedi. Yatırdığım hesap no ise normal bir hesap no idi. Asla kurumsal bir hesap değildi. Şimdi gerekli mercilere haklarından suç duyurusunda bulunarak şikayetlerimi yapacağım. Kimse bu ücretleri ağaçtan toplamıyor. Tüm haklarımı sonuna kadar kullanacağım

İzmir Güzeli Ajans Ne Herhangi Bir Reklam, Dizi, Katalog İşi Teklifi Aldık Ne De Arayan, Soran Oldu

14 Nisan 11:40