Seher sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Yaşlı Hastaya İlaç Yazımı Sorunu

12 Ocak 2024 14:22

İzmir Şehir Hastanesi nöroloji doktoru G.O.M. hakkında. Annem 83 yaşında, nöropati hastası ve birçok yan hastalığı olan yaşlı bir kadın. Bir ay önce doktor hanıma gittiğimizde, sürekli kullandığı Lyrica isimli ilacın rapor çıkartılması gerekiyordu. Tetkikler istedi. Daha önce bu tetkikler yapılmış ve elimizde belgeleri olmasına rağmen, 'Tamam' dedik. Bir aydır 3 kere hastaneye götürüp getirdim, zaten çok zor yürüyor. Bugün tetkiklerimizi alıp doktor hanıma gittiğimizde, 'Evet, nöropati var, bu ilacı kullanması gerekiyor' dedi ama 'Böbrek fonksiyonlarında biraz problem olduğu için yazamam' dedi. Ben de nefroloji doktorunun kontrolünde olduğunu ve bu ilacı kullandığını bildiğini söylememe rağmen, 'Hayır, yazamam' dedi. 'Peki başka ilaç yazın' dedim, 'Yazamam, ne yapacağız?' dedim. 'Hiçbir şey yapamayız' dedi ve çok çirkin bir el hareketiyle 'Ben böyle uygun görüyorum, çıkın dışarı' dedi. Madem ilacı yazamayacaktınız, niye bir buçuk aydır yaşlı kadını kaç kere o hastaneye getirip götürdünüz? Bu doktorluk mu, insanlık mı? Hem doktorluğundan hem insanlığından şikayetçiyim. Gerekli yerlere de bildirimleri yapıyorum ama buradan da bu doktor hanımı ifşa etmek istiyorum. Belki birilerine faydası dokunur. Yanındaki hemşire mi bilemiyorum, o da kapıyı açıp 'Çıkın dışarı, çıkın dışarı' diye söyleniyor. Bir daha Allah muhtaç etmesin oraya inşallah.

03 Haziran 2024 20:09
İrem sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 02:39

25 Şubat 2024 17:13
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İzmir'de Bir Hastanede Yaşanan Doktor Tavırları Hakkında Şikayet

18 Mart 2024 16:29

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Bayraklı Şehir Hastanesi'nde Yanlış Bilgilendirme Ve Saygısızlık

20 Ağustos 2024 11:31