İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Doğum Sırasında Yaşanan İhmal Ve İletişimsizlik

28 Aralık 2023 17:0312.814

8 Aralık'ta gece saat 1'de sancıyla gittiğim İzmir Şehir Hastanesi'nde açılmam olmamasına rağmen yatırıldım. Beni bir odaya yatırdılar ve hiçbir müdahalede bulunmadılar. Ne gelen oldu ne giden.

Sonra sabah prost takıldı ve yaklaşık 7 saat sancı çektim. Ne ultrasona baktılar, ne NST yaptılar. Acıdan tansiyonum yükseldi ve sezaryene alınma kararı verildi. Tam 1.5 saat sezaryen ekibinin gelip beni almalarını bekledim o acıyla. Sezaryene alındığımda bebeğimin kordonu boynuna dolanmıştı.

Beni bekletmeleri ve hiçbir kontrol sağlamamaları nedeniyle bebeğimin sağlığı tehlikeye girdi. 7 saat boyunca aileme ne benim, ne de bebek hakkında hiçbir bilgi verilmedi. Bebeğin kordonunun dolandığı bilgisi yakınlarımdan saklandı ve bebeğin kan tahlili bile yanlış alınarak bizi saatlerce beklettiler.

Ne yeterli doktor, ne de doğru düzgün personel vardı. Evde doğum yapmak bu deneyimden iyi olurdu.

2 Destek

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Yattığım Odanın Duvarları Ve Dolap Kapakları Kan İzleriyle Doluydu

13 Mart' ta hamileliğim sebebiyle kontrole geldim. Doktorumun yönlendirmesiyle yapılan NST'de ağrım olduğu anlaşıldı ve ...

Doğumda Kötü Muamele Ve İletişim Eksikliği

24 Kasım 2024 15:4411.782

Hastaneye doğum için gittim, ne tansiyonum ne ödemim hiçbir sorunum yoktu normal doğuma gayet uygundum. Gittiğimde 8 cm ...

Tümünü Gör
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Göz Servisi B Blok

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Göz Servisi B Blok

Özlem
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Otoparkta Yön Gösteren Levhalar Yok!

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Otoparkta Yön Gösteren Levhalar Yok!

Melike
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Temizliğe Dikkat Edilmemesi

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Temizliğe Dikkat Edilmemesi

Özlem
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kan Alınma Sırasında Oluşan Morluklar!

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Kan Alınma Sırasında Oluşan Morluklar!

Yağmur
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Yemek Yok Saat 13.49

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Yemek Yok Saat 13.49

Başak
İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru İlgisiz!

İzmir BayraklıŞehir Hastanesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru İlgisiz!

Ali

Öne ÇıkanKonular