Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Bilgi Eksikliği Ve Uzun Bekleme Süresi Mağduriyeti

26 Ekim 2024 12:01

İzmir Şehir Hastanesi mağduriyetimiz... Kardeşim 23.40 ta sezaryen doğum için ameliyathaneye alındı. Tam 12 saat oldu. Sadece bir kere bir hemşire iyiler çıktı ameliyattan, bebek annesiyle beraber anne bebek uyum odasında denildi. Başka da bilgi yok. Ne kardeşimi ne bebeğimizi göremedik. Güvenlik görevlisinden rica minnet bakmasını rica ediyor. Başka da bir şey yapamıyoruz. Ne halde ne durumda bebek nasıl bilmeden öylece bekliyorsunuz saçmalıktan başka bir şey değil.

27 Ekim 2024 00:06

Öğlen 12 de nihayet odaya çıkarttılar fakat duyduklarımıza daha da üzüldük. Ameliyattan çıktıktan sonra 10 saat anne bebek uyum odası dedikleri yerde bebekte kardeşimde mahvolmuş. İlk ilgilenen hemşire çok yardımcı olmuş fakat vardiya değişiminden sonra gelen hemşire ne yardımcı olmuş. Ne ilgilenmiş bebek çok ağlamış yüzünün her yerini yolmuş kardeşim bebeğine bakamadığı için ağlamış kalkabilirsin bakabilirsin diye sezeryanlı insanı kötü hissettirmek mi anne bebek uyum anlayışınız biz anlamadık ama sadece buraya yazmakla kalmayacak gerekli tüm yerlere bildireceğiz şikayetimizi...

27 Ekim 2024 00:15

İlgilenmeyen sezeryandan yeni çıkmış kadına kalkıp bebeğine bakabileceğini söyleyip bebeğide anneyide zor durumda bırakan Hemşirenin adı H***

27 Ekim 2024 09:47

Her geçen dakika ızdırap çarşaf pislik içinde değiştirebilir misiniz dedik tekstil yok diyorlar mikrop kapacak korkuyoruz.

Hicran sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Deneyimimiz Ve Beklentilerin Altında Hizmet

09 Mayıs 2024 14:05
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Şehir Hastanesinde İlgisizlik Ve Bilgi Eksikliği

14 Şubat 2025 16:26