İzmir Barosu Avukatın Görevini Kötüye Kullanması Ve Yanıltıcı Beyanlar

22 Ekim 2024 11:46

İzmir barosu avukatlarından a**** m**** isimli şahıs, İzmir 10. Ağır ceza mahkemesi 2022/586 esas sayılı dosya numarasında müvekkili okan aydoğdu adına benden kendi hesap numarasını vererek 11.000 TL para tahsil etmiştir.

Bununla ilgili dekontları ekliyorum. Şahsın bana WhatsApp üzerinden vermiş olduğu hesap numarasını bekliyorum. Bu şahıs benden parayı tahsil ettiği halde, mahkemeye gerek dilekçe vererek gerek sözlü olarak parayı almadığını beyan ederek benim haksız yere ceza almamı sağlamıştır.

Bununla ilgili olarak avukatım istinaf başvurusu yapmıştır. Ayrıca a**** m****, benden aldığı ödemeleri mahkemeye almadığını söylemek dışında, benim hakkımda 7. İcra dairesi'ne 2022/1392 dosya numarası ile takip başlatmış ve yapılan ödemeleri göstermemiştir.

Görevini kötüye kullanan bu avukatı CİMER'e şikayet ettim. Bu şahıs hakkında gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ediyorum. Gerekli ve kendisine yapmış olduğum ödeme dekontlarını ekliyorum, evrakları ekliyorum.

Ayrıca kendisini İzmir barosu'na da şikayet ettim. Dilekçe ile yine şikayetimi ekledim.

İzmir Barosu Avukatın Haksız Para Tahsili Ve Görev İhlali

22 Ekim 2024 11:53