Gökay sonuçtan memnun değil

Klavye Siparişim Neden Hala Hazırlanıyor?

24 Ekim 2024 23:03

18/10/2024 tarihinde internet sitelerinden 241018232448265251 sipariş numaralı bir klavye sipariş ettim ve kargo süreciyle kafamı doldurmamak için elden teslimat istedim. 24/10/2024 tarihi itibariyle hâlâ 'ürünler hazırlanıyor' ibaresi var ve kendilerine ulaştığımda, farklı bir depodan mağazaya geldiği için beklediğim söylendi. Bu bahsedilen 'farklı depo' her neredeyse hiçbir önemi yok çünkü belli ki 4 iş gününde bile 2 kilogramlık, montaj gerektirmeyen kutuyu kendi mağazalarına teslim edemediler. Kendileri montaj gerektirmeyen siparişlerin 3 iş gününde halledildiğini söylemiş olsa da pek öyle gözükmüyor gibi. Her saat başı siparişin durumunu kontrol etmekten çok sıkıldım; artık bir şey yapılsın.

25 Ekim 2024 09:04 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup incelemeye alınmıştır. Marka prosedürleri dışında bir durum tespit edildiği takdirde tarafınızla iletişim kurulacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Gökay
25 Ekim 2024 12:49

Marka prosedürleri içindeyse de yok mu sayacaksınız? Kusura bakmayın ama benim aklım montaj gerektirmeyen, küçük bir kutunun 4 günde bir yerden bir yere gidememesini almıyor. Burada gördüğüm başka bir şikayette hazır bir sistem kurulup kargoya verilmiş, bir kutuyu kendi mağazanıza nasıl gönderemiyorsunuz? Stoğunuzda bulunmayan ürünleri mi satın alıyoruz? Hazır şablon olmayan bir bilgilendirme istiyorum.

Gökay
25 Ekim 2024 16:38

Hala bilgilendirilmedim.

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Mağazadan Teslim Seçeneğiyle Siparişimde Yaşadığım Sorunlar

25 Ekim 2024 13:52
İlker sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 13:27

06 Ocak 18:55
Ürün Teslimatında Bilinçli Gecikme Ve Belirsizlik
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 17:30

04 Ocak 20:22