Ticaret sonuçtan çok memnun

İtemsatış Satın Aldığım PUBG Hesabı Geri Çekildi!

13 Kasım 2024 23:10
Ticaret'in Teşekkür Mesajı
“Paranın bir kismida olsa iade ediceklwrmis gerçekten çok teşekkür ederim”

10.11.2024 tarihinde "alsatpubg" isimli satıcıdan 3000 TL değerinde bir PUBG Mobile hesabı satın aldım. Satıcıyla konuştuk ve beni Instagram gibi site dışı yerlere çekmeye çalıştı. Hesabı aldım, ancak 1-2 gün sonra hesap geri çekildi ve mağdur oldum. Desteğe yazıyorum fakat hiç yardımcı olmuyorlar. Paramın iade edilmesini istiyorum. Elimde kanıtlar var, bana nereden ulaşabilirlerse ulaşsınlar, izah ederim. Olayı 3000 TL mağdurum şu anda "itemsatış ekibinden" mağduriyetimi gidermelerini istiyorum.

13 Kasım 2024 22:59

10.11.2024 20:13:54 tarihinde 'alsatpubg" adlı satıcıdan aldığım 3000 TL değerindeki PUBG hesabı satıcı tarafından aldıktan 3 gün sonra çekildi Sorunu Satıcıya ilettim fakat satıcı ne yazdığım şeylere bakıyor Ne'de aldırış ediyor ve cevap vermiyor ve ben şu anda mağdurum ve 3000 TL param gitti paramın hesabıma iade edilmesini istiyorum ve 'item satış ekibinden " mağduriyetimi gidermelerini İstiyorum Bana nereden ulaşabilirlerse ulaşsınlar lütfen sadece yardımcı olsunlar

itemsatis-sikayeti-2.jpg
14 Kasım 2024 10:07 (Şikayetten 10 saat sonra)
13 Şubat 2025 11:48

Merhaba değerli kullanıcımız, Sorununuzun devam ettiğini görüntülemekteyim. Şikayet numaranız ile birlikte sorununuzu belirtirseniz çözüme ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. İtemsatis Müşteri Hizmetleri Yetkilisi.

Ticaret
Ticaret
12 Temmuz 2025 12:41

Paranın bir kismida olsa iade ediceklwrmis gerçekten çok teşekkür ederim

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Satın Aldığım PUBG Hesabı Kayboldu, Paramın İadesini İstiyorum!

20 Ağustos 2025 17:13
Mert sonuçtan çok memnun

02 Mart 2025 12:40
"500 TL'lik bir iade sağlandı"