Koray sonuçtan hiç memnun değil

İtemsatis Satıcı Ve Yetkililerin İlgisizliği

06 Ağustos 2023 18:43

1 hafta veya daha uzun bir süredir itemsatis sitesi üzerinden satın aldığım bir ilan üzerine uğraşıyorum. Satıcı en başta otomatik teslimat ile bilgileri tamamen yanlış olan bir hesap iletti. Durum üzerine ilk olarak satıcıyla iletişim kurmayı denedim fakat satıcı çevrim içi olmasına rağmen 3-4 saat mesajım yanıtsız kaldı. Bunun üzerine ilk olarak müşteri hizmetlerine başvurdum fakat onlar yetkisinin olmadığını ve destek sistemine yanı yetkililere başvurmamı söyledi. Ardından destek sistemine başvursam da ben satıcının ilgisizliğinden dolayı ürünün iadesini talep etsem de sürekli otomatik mesaj yollayarak satıcıyla iletişime geçmem için mesaj yolladılar. 1 hafta boyunca 10 mesaja otomatik mesajla aynı cevaplar verildi saçma bir destek sistemi ve yetkilileri var. Anlayacağınız sizi ne dinliyorlar ne de kaale alıyorlar mecbur kalmadıkça destekle iletişime geçmeyin zaten sizi dinlemiyorlar.

10 Ağustos 2023 14:45 (Şikayetten 3 gün sonra)
Koray
11 Ağustos 2023 19:37

WhatsApp'tan iletişime geçtiniz fakat orada bile hala umursamaz davranıyorsunuz. Video istediniz yolladım 1 gündür cevap yok gerçekten bu kadar müşteri memnuniyetini düşünmeyen bir firma daha görmedim diyecek söz yok en yakın zamanda kullanmayı bırakacağım gerçekten kimseye de önermm.

Koray
23 Ağustos 2023 18:49

Siparişin üstesinden 1 ay geçmesine rağmen hala bir çözüme kavuşmadı şaka gibi adamlar mesajlarıma hala bakmıyorlar bile cevap vermekten yoksun bir marka. Bu kadar kopukluk ve müşteri memnuniyetini hiçe saymak bilmiyorum anlamadım ben bu markayı

07 Ocak 23:38

İletişim Sorunları Ve Destek Eksikliği

31 Mart 22:42
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 12:14

08 Şubat 12:08