Deniz sonuçtan hiç memnun değil

İTEKTR Şikayetçiyim

İTEKTR Şikayetçiyim
30 Ekim 2024 17:39

İtek İleri Teknoloji Ltd. Şti. Firmasına ait gaz alarm cihazım, cihazın ömrünü tamamlaması sureti ile arızalandı. Firma web sitesindeki numara ile görüştüğümde beni teknik servise yönlendirdi ve alacağım yeni cihaz hakkında bilgi almak istedim. Öncelikle yaşadığım bölgeyi belirttim ve hangi cihazı almam konusunda bilgilendirilmek istedim. Hangi model ve hangi cihazı seçmem gerektiğini sorduğumda Nys 3 Model Gaz Alarm Dedektörü almam gerektiği konusunda bilgilendirildim. Yerel bir elektronikçiden teknik servis personelinin belirttiği model cihazı aldım ve kurulumu gerçekleştirildiğinde doğalgaz vanasını kapatan gaz valfini çalıştırmadığını gördüm. Tekrar teknik servis personeli ile görüştüğümde aldığım cihazın kontaksız cihaz olduğunu ve bulunduğum bölgede çalışmayacağını söyledi. Kontaklı modelini tercih etmeliymişim. Bir cihazın iki farklı modeli var ise cihazın ambalajında bu modellerin/farkların belirtilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Teknik servisten aldığım bilgiye güvenerek yeni aldığım cihazın fişini saklama gereği duymamıştım ve elektronikçiye cihazın iadesini sağlayamıyorum. Bu hususta ilgili firmanın müşteri memnuniyeti açısından ne gibi bir yol izleyeceğini sordum ve teknik servis personeli beni aradı yapabileceği bir şey olmadığını, bana destek vermek zorunda olmadığını ve mesai saatleri dışında olduğumuzu belirtti. Doğalgaz gibi hayati önem arz eden bir hususta nasıl mesai saatini göz ettiğini anlamış değilim! Kaldı ki kendisi bir teknik servis personeli olarak teknik destek vermesi gerektiği konusunda da bilgilendirilmemiş. Halbuki ürettikleri cihazın el kitabında "cihazınız ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için telefon, faks numaralarımız ve de e-mail adresimizden teknik servisimize ulaşabilirsiniz." ibaresi yer almaktadır. Sattıkları ürünün içerisinden çıkan kitapçıktan ve personelin iş tanımından bir haber olması üzücü. Diğer bir husus ise personelin benimle iletişime geçtiği telefon numarasını kendisi vermesi ve devamında bu benim şahsi telefonum, beni böyle arayıp durma demesi garibime gitti açıkçası. İlgili şirketin, personeline şirket telefonu sağlamaması da ayrı bir konu. Profesyonellikten tamamen uzak. Mağduriyetimin gerek maddi gerekse ilgili personelin kaba tavrı için özür dilenmesi şeklinde giderilmesini talep etmekteyim.

13 Kasım 2024 19:40

13.11.2024 Hala bir dönüş olmadı ne mağduriyetim giderildi ürün elimde kaldı ne de cevap verildi. Bir daha asla tercih etmeyeceğim bir firma.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Doğalgaz Dedektörleri Ve Yetersiz Müşteri Desteğiyle Yaşadığım Sorunlar

20 Temmuz 21:09
Arızalı Doğalgaz Dedektörleri Ve Yetersiz Müşteri Desteğiyle Yaşadığım Sorunlar
İmam sonuçtan hiç memnun değil

Dedektörün Sürekli Alarm Sorunu Ve Değişim Talebi

İmam