Serkan sonucu yetersiz buldu

Liv Hospital Ücretli Aşı İçin Extra Uygulama Ücreti!

28 Kasım 2023 12:12

Liv Hastanesi Bahçeşehir'de 3 aylık kızımı düzenli olarak aylık muayeneye götürüyorum 31.10.2023 rutin muayenede özel (rota ve menenjit) aşısı yaptırmak istedim aşı ödemesini yaptım ayrıca aşıyı uygulamak için 310 TL para aldılar, ağızdan içirilen bir aşı için haksız bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Aşıyı Hemşire uyguluyor. Kızımın 1. Ay kontrolünde aşısı bu hastanede uygulanmış olup aşı ücreti diye diye bir ödeme istemediler. Aynı aşıları ve ileri ki aylarda yapılan tüm aşıları şu an 2 yaşında olan diğer kızıma bu hastanede yaptırmış olup hiçbir aşı uygulama ücreti adı altında bir ödeme yapmadık. Nasıl oluyorsa bir anda aşı uygulama ücreti diye bir ödeme aldılar ve bunun daha önceden beri olduğunu iddia ettiler. Muayeneden 1 hafta sonra hastane tarafından bize dönüş yapıldı durumu anlattığımızda gerekli incelemeleri yapıp araştıracaklarını söylediler. Ancak konuyla alakalı herhangi bir dönüş yapılmadı. Bahçeşehir Liv Hospital hizmetten daha çok kazanç peşinde!

29 Kasım 2023 08:45 (Şikayetten 20 saat sonra)
Serkan
Serkan
29 Aralık 2023 22:29

Evet sonuçlandırmaya çalıştılar ama yalan söyleyerek. Ne denildi; Serkan bey bir süre önce alınan karar doğrultusunda yapılan özel aşılar için uygulama ücreti alınacak ve denildiki ağız yoluyla yapılan diğer aşı için alınmaması gerekir bu neden bu seferlik ödediğiniz üç yüz küsur lirayı size iade edeceğiz, yaklaşık 2 ay oldu sanırım ve birkaç kez geri arayıp sormama rağmen iade gerçekleşmedi yani Liv Hospital İstinye Üniversitesi Hastanesi hasta ilişkileri yetkilisi bize yalan söyledi!

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Aşı İçin Yüksek Enjeksiyon Ücreti Talebi Ve Haksız Kazanç

23 Haziran 2025 11:44
Emin sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 05:33
Melek sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 11:44
Nagehan sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Hastanesi Bahçeşehir Liv Kadın Doğum Deniz Hanım Terbiyesizliği

06 Ağustos 2023 18:19