Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Pet Shop (istanbulpet.shop) Güven Vermeyen Sahte Alışveriş Sitesi Deneyimim

11 Ağustos 2024 03:55

Https://istanbulpet. Shop bu siteden alışveriş yapmak istedim. İlk olarak güven vermedi. Adreslerine baktım hatta Google street wiew den adres tuhaf diye bulunduğu adres bilgileri başka bir iş yerine aitti o iş yerini telefon numarasını araştırdım buldum. Aradım sahibini uyardım bizimle alakasız dedi. Bu olay yaşanalı 6 aydan fazla oluyor. Geçenlerde baktım site içindeki şu anki konum bilgileri değişmiş. Kendi sitesindeki telefon numarasını açmıyorlar. Fiyatları nasılsa güncelleniyor ve piyasa fiyatlarının bir tık altında oluyor hep. Yapacağım alışveriş düşük fiyatlı en fazla göndermezler dedim ve alış yaptım. İlk mesaj geçmiş zaman tam hatırlamıyorum ama siparişiniz alındı. Sonraki mesaj bakım falan var dedi. Galiba site için. Sonrada kartınızdan çekim yapılmadı. Kontrol edebilirsiniz. Mesajı geldi. Tabi kullanılan dil hep kurumsal. Bir gün sonra falan bana gece mesaj geldi. Bu alışverişten bağımsız kart bakiyenizde işte şu kadar para var, alışverişinizi bu bakiye dahilinde yapabilirsiniz diye. Halbuki ben bir şey almıyorum mesaj zamanı. Allah'tan sanal kartla alışveriş yapmak istedim. Bu siteden alışverişi. Banka müşteri hizmetleri ile görüştüm yurt dışından denenmiş sırasıyla iki defa 10000, sonra iki defa 5000 sonra 1000 yani ne gelirse. Demem o ki bu site sahte oltalama sitesidir. İnşallah araştırırken yazımı okuyanlar olur ve haksız kazançlarının önüne geçebiliriz.

profile profile profile

Senol
Senol

Bende papağan kafesi alacaktım. O kadar uygun ki resmen yarı fiyatına. Araştırıp duruyorum sosyal medyası bile yok.

Sng
Sng

Uyarılar için teşekkürler, adres bana da güven vermediği için araştırmak istedim ve uyarıları gördüm.

Saffet
Saffet

Ben de az önce mama alacakken bu siteyi gördüm. Fiyatı diğer sitelerden yüzde 20 daha uygun görünüyor. Üstelik peşin fiyatına bütün kartlara 12 taksit. Adres iletişim bilgileri kontrol ettim. Sahte site olduğunu düşündüm. Tam o sırada sizin şikayetinizi gördüm. Kimse bulaşmasn

Cemil
Cemil

Bende de aynısı oldu, Bankam tarafından bilgilendirildim. İlgili yerden alışveriş yapmaya çalıştım ama her seferinde bilgiler hatalı diye mesaj çıktı. Daha sonra alışveriş yapmadığım halde iyzico/armut.com tarafından 17.08.2024 tarihinde 1.800 TL tutarında kredi kartımdan para çekmeye kalkmışlar. Tabi ki tüm internet alışverişlerimi sanal kart üzerinden yaptığım için limit yetersizliğinden dolayı parayı çekememişler. Mutlaka, İnternet alışverişlerinizde, Kredi kartınız üzerinden bir sanal kart oluşturmanız gerekmektedir, alışverişiniz kadar miktarı sanal kartınıza aktarın ve işlemleri tamamlayın. Baktınız bir dönüş yok aktardığınız limiti silebilirsiniz. Arada bir de (iki veya üç ay arayla) sanal kartınızı silip yeni bir sanal kart oluşturmanızda da fayda var.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 21:08
İstanbul Pet Shop (istanbulpet.shop) İstanbul Petshop İsimli Şüpheli Marka
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

İletişim Sorunları Ve Güvenlik Endişeleri

12 Kasım 2024 14:24