İstanbul Nakliyat Anlaştığımız Taşıma Ev Taşıma Teklifin Yalan Olması.

İstanbul Nakliyat Anlaştığımız Taşıma Ev Taşıma Teklifin Yalan Olması.
27 Temmuz 2024 11:35

İstanbul nakliyat ile evimi taşıdım. 2024 şubat ayında orhan bey ile görüştüm 20.000 TL fiyat verdiler. Bu arada evdeki tüm mobilya eşyaların listesini hazırlayıp gönderdim. Normalde 1 ay sonrasında taşınacaktım fiyatlar 27 35 bandındaydı fakat İstanbul nakliyatın belirtilen tarihin dışında taşınmam halinde uygun fiyat teklif etti. Bende taşınmayı 1 ay öncesine alıp tercih ettim bu firmayı. Orhan beyin belirttiği tarihte taşındık. Fakat taşınma esnasında yaşadığım problem arkadaşların gelip eşyaları çok bulmasından dolayı fiyatı 35000 yaptılar rica minnet 30000bine indirdik. Sorduğumda 3000 TL vinçli asansör ücreti dediler. Diğer ücretide neye göre yükselttiler. Ben önceden 30bine taşınacağımı bilseydim acele etmeden kendi planıma göre taşınırdım. Ayrıca kırılan vantilatör ve paspas kovası için dönüş yapılmadı. Onunda maliyeti 1000 TL oldu bana. İstanbul nakliyat firmasına yakıştıramadım. Hala bir açıklama yapılmadı. Ekstra hiçbir büyük eşya yoktu. Tüm evini taşıyacak insanlara biraz daha tedbirli olmasını bilgilendiririm. Evini taşıyacak tüm vatandaşlara söylüyorum anlaştığınız fiyat dışında fiyat çıkarırlarsa hemen çıkarın bu tür olaylar haberlere bile çıktı.

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 10:17

06 Temmuz 2023 10:01
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Yozgat Nemli Taşıma Bir Yığın Zararla Taşıma İşlemini Gerçekleştirdi

29 Ocak 2025 22:50