İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Samatya Acil Triyaj Bölümü Saygısızlığı

Ebru
24 Haziran 2024 10:138.030

Samatya acil triyaj bölümü saygısızlığı 22.06.2024 tarihinde Samatya acile gittim. Triyaj bölümüne aldılar önce. Oradaki kapalı minyon kadın görevli güya tansiyon ölçecek. Onu dahi yapamıyor. Şişirdikçe şişiriyor kolumu hiç durmadan. Çok canım acıyor kolum patlayacak dememin üstüne bir o kadar daha şişirdi inadına. Beynim zonkladı artık. Makine arıza verdi zaten.

Foyası ortaya çıkınca ölçmüyorum dedi aleti kolumdan sıyırdı. Masaya fırlattı. Böyle saygısızlık görmedim. Yıllardır öğretmenlik yapıyorum. Demek ki başta ailesi olmak üzere iyi eğitim alamamış, nezaketten yoksun biri. İnsanca muamele bu kadar zor olmamalı. Kan almayı da bilmeyen hemşireler var. İğneyi batırıp, iç kısımdan oynatarak damar bulmaya çalışıyorlar.

Televizyon anteni gibi oynatarak kan alma şeklini burada gördüm. Böylece damarlar patlıyor. İşini iyi yapan doğru dürüst kan alan bir hemşire var sadece. Acile gidiyoruz diye asistan kobayı değiliz. Kollarımız delik deşik oluyor personel hatası yüzünden. Şifa bulmak için gidiyoruz, sağlığımız iyice bozuluyor. Sağlık Bakanlığı gerekeni yapsın lütfen.

KTÜ Farabi Hastanesi (Trabzon) EKG Personellerinden Şikayetçiyim!

Asiye
4 Eylül 2023 16:5311.197

Tansiyon Holter takılmak için randevu vaktinde EKG biriminde idim erkek teknisyen tansiyon cihazını taktı bir kez ölçüm ...

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde Hemşirelerin Dikkatsizliği Ve Saygısızlığı

Beyza
15 Temmuz 2024 17:282.963

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 15.07.2024 tarihinde saat 03.00'te nefes darlığı şikayetiyle gittim. Muay...

Öne ÇıkanKonular