Pınar sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Hizmetinde Yetersiz Yaklaşım

07 Eylül 2024 14:02

İBB'nin sunmuş olduğu psikolojik danışmanlık desteğine başvurdum, randevu aldım, gittim. Ancak o kadar başından savma şeyler söyledi ki, yani tırnak yeme problemim yüzünden gittim. Bir sürü tanıdığım psikolog sayesinde kurtulduğunu söyledi ama bu psikolog beni direkt ilaca yönlendirdi. Başından savdı, psikiyatriste git dedi. Neymiş, ben zaten her yolu denemişim, tırnak bantlama falan filan. Ben ilk başta doğru söylediğini düşündüm ama sonra, o bir psikolog ve benimle konuşmalıydı. Bir derinlere in, neden tırnak yiyorum, sebebi ne, onu bir irdele ama yok, direkt ilaç. Zaten bana İBB'ninse hiç gitme, ilgilenmezler dediler ama ben yine denemek istedim, haklılarmış. Şaşırtmadınız.

11 Eylül 2024 11:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62563149498 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/ üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Pınar
17 Eylül 2024 23:29

Şikayette geri dönüşe baktım mesele beni yönlendirmesi değil tabii ki yönlendirebilir ama Benim tek problemim tırnak yeme değildi formu boşuna mı doldurdum. O an psikoloğun benimle konuşup anlaması gerekiyordu başka sorunum olabilir mi vs. Benim bildiğim her hasta her şeyi anlatmaz psikolog sorar anlamaya çalışır. Psikayatriste'de daha önce gittim o bile benimle daha çok konuştu kadınla konuşurken rahatlamıştım. Ama bu hanımefendinin ilgilenmediğini iliklerime kadar hissettim. Daha tanışma seansından beni psikiyatriste itti. Halbuki psikologla devam etmem psikayatriste de gitmeme engel değil hatta tam tersi tedavi sürecime büyük bir katkı. Neyi anlatamadığımı anlamadım ama mesele beni yönlendirmesi değil takıldığım noktayı daha iyi anlamaya çalışın lütfen. Teşekkürler

Pınar
17 Eylül 2024 23:34

Ayrıca ben ilaçta kullanıyorum dozunu artırma gereği değil psikologla devam ederek atlatabileceğimi söyledi eğer psikolog'tan yeterli verim alamazsam dozu artırmak daha doğru olur dendi 3-4 psikiyatriste gittim ve hepsi bu tarz şeyler dile getirdi. Ve gerçekten en azından 3-4 seans yardımcı olsaydı doktor hanım bir gözlemleseydi de öyle tavsiyede bulunsaydı ama sağ olsun 5 dakika da beni hemen psikayatriste yönlendirdi...

Merve sonuçtan memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Merkezinde Yaşanan Olumsuz Görüşme Deneyimi

27 Kasım 2023 18:04
Star sonuçtan hiç memnun değil

İBB Psikolojik Danışma Mağduriyeti

13 Nisan 2024 16:29