Star sonuçtan hiç memnun değil

İBB Psikolojik Danışma Mağduriyeti

13 Nisan 2024 16:29

Fatih İBB Psikolojik Danışmanlık Merkezi'indeki Ç**G*** 'dan randevu almıştım. Özsaygı konusunda yardım ararken, psikolog farklı sorunlar için çözüm önermeye başladı ve takıntı sorununu çözmeden ilerleyemeyeceğimizi belirtti. Benim özsaygı sorunum için yardım aradığımı, ancak bana takıntılar hakkında konuştuğunu ifade etti. Bu durum, ayak mantarı için doktora gittiğinizde, doktorun saç dökülmesini çözmeden ilerleyemeyeceğinizi söylemesine benziyor; ikisi arasında bir bağlantı yok. Ayrıca, özsaygı konusunda yeterli bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Özsaygı kavramını tanımlayan Nathaniel Branden'ı bile bilmiyordu. Evet, faydalı bazı bilgiler vermişti ama konuya tam anlamıyla hakim olduğunu düşünmüyorum.

Bunları bir kenara bırakarak, herkesin her şeyi çok iyi bilmesi gerekmiyor. Ancak, randevuyu günler öncesinden iptal etme hakkım olduğu halde, randevuyu iptal ettiğim için 6 ay boyunca randevu alamama cezası gibi bir durumla karşılaştım. Normal şartlarda randevu iptali durumunda böyle bir yaptırımın olmadığını biliyorum. Tahminimce, gelmediğim için sistemde işaretlenmiş olabilirim. Boş yer olmasına rağmen başka bir yere randevu alamadım. Bu durum, bana karşı nefret ve kin beslediğini düşündürüyor. Böyle kişilerin çalıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, geçen süreçte babamı kaybettim ve bu tür sorunlar benim için acil durumlar arasındaydı. İnsanların yaptıkları işleri ciddiye almaları gerektiğini düşünüyorum. Ailemle ilgili sorunları da danışmak istiyordum.

İBB'nin psikolojik danışma merkezi benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

15 Nisan 2024 17:51 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59974538967 , 1-59974642612 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Erol

Bakış açın çok saçma. Doktor diyor ki takıntıyı çözelim güven gelir zaten

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri