İSKİ Su Saati Değiştirdi Apartmanı Su Basacak, Su Saatleri Su Akıtıyor

30 Mart 2024 17:03

Evde yokken isteğim dışında su saatimin yeni olmasına rağmen ve bedelinin faturama yansıtılmasına rağmen, su saatim değiştirilmiş ve su saatim su akıtıyor, apartmanın için su doluyor, su saatinin vanası bozuk suyu kesemiyoruz. Acil destek istiyoruz sadece benim katım değil başka katlarda da su akıntısı var. Yan apartmanlarda da aynı şikayet var. Acil mağduriyetin giderilmesini istiyorum. İSKİ destek ekipleri mesai saatleri içinde olmadığı için gün içinde gelemeyeceklerini söylüyorlar ancak mesai saati dışında saatimi değiştirip mağdur duruma düşürüyorlar

Sezer
Sezer
30 Mart 2024 23:58

Sorunu dışarıdan usta çağırarak cepten para vererek hallettirdim. İSKİ ekipleri evime zamanında gelmedi bu kaçağı var ve su baskını olacağını bildirmeme rağmen tam 10 saat sonra arayıp sorun hala devam ediyor mu diye sordular ve sorunu kendim cebimden hallettiğimi söyledim. Sisteme kendileri halletmiş gibi, sorun giderilmiştir diye not düşüp şikayetim kapattılar. 300 TL durup dururken ustaya para vermiş oldum. Durup dururken gelip 2 yıllık su sayacımı değiştiren çalışanında, değiştirdiği sayacı kontrol etmeden vanayı açıp giden ve apartmanı göle çeviren o İSKİ çalışanını Allah'a havale ediyorum, çoluğundan çocuğundan görsün inşallah. Ramazan günü beni hem maddi hem manevi zarara soktular.

01 Nisan 2024 13:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59880417476 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

29 Temmuz 2025 06:38

Fahiş Su Faturası Ve İSKİ'nin Çözüm Üretmemesi