Yusra sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Başvuru Sonucu

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Başvuru Sonucu
15 Aralık 2023 19:40

4 ay önce başvuru yaptım, çiğ süt başvurusu hala onaylanmadı. Hala 'planlama havuzu' yazıyor. Ne zaman onaylanacak acaba? Kurulun onayına sunulmuş, bana bir ay içinde sonuçlanır dediler fakat hala sonuçlanmadı. Lütfen yetkililer yardımcı olun, daha ne kadar bekleyeceğiz acaba?

19 Şubat 2024 13:09

7 ay önce İBB den halk sut başvurusu yaptım Hala sonuçlanmadı hiç kimse yardımcı olmuyor planlama havuzu deyip duruyorlar hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor ikinci şikayetim sonuç alamadım defalarca aramama rağmen sizin için uygun yardim planlaması yapılıyor dendi yani bu kadar uzun sürmesi çok tuhaf yardımcı olunursa sevinirim

1708337376737.screenshot-2024-02-19-13-01-09-154-comtrgovibbistanbulsenin.jpg
18 Aralık 2023 15:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59130748765 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

06 Ocak 2024 09:27

Merhaba başvurum hala sonuçlanmadı süreç neden bu kadar uzadı 5 ay oldu lütfen yardımcı olun ihtiyacım olmasa yazmam zaten

20 Ocak 2024 22:45

Şikayet oluşturmama rağmen sonuç alamadım sosyal yardim başvurum hala planlama havuzunda deniyor başvuru onaylanmış ama planlama havuzunda o havuzdan ne zaman çıkacak acaba 7 ay oldu hiçbir şekilde sonuç alamadım

Zeliha
Zeliha

Merhaba benimde dört ay oldu İBB ye başvuru yapalı bana bir ay içinde açıklanır dediler ama hala bir şey yok hala planlama havuzunda ne zaman açıklanacak durumum yok kiracıyım üç çocuğum var çocukların masrafları evin masrafları derken hepsini karşılamaz olduk lütfen bir an önce açıklansın

Emine
Emine

Merhaba. Aylar oldu planlama havuzunda. Merak ediyorum havuzda boğuldumu acaba.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 14:02

21 Haziran 2024 09:47