İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mavi Kart Bildirim Yapılmadan Kara Listeye Alınma

8 Temmuz 2024 12:39983

Merhaba, İBB ait Mavi Kartım 3 senedir kullanmadığım için kara listeye alınıp iptal edilmiş bana hiçbir bildirim yapmadan uyarmadan yen kart çıkarılmam gerekiyor.
Yeni kart ücreti 110 TL mevcut karımda hiçbir sorun yokken İBB nin bu uygulaması çok yanlıştır. Kartımın kullanıma açılmasını talep ediyorum.
10000 TL emekli maaşı ile geçinip 110 TL kart ücreti veremem!
Kart no 6370 6000 0944 7398

10 Temmuz 2024 08:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61444876368 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

15 Temmuz 2024 10:38

Bu kadar uzun sürecek neyi inceliyorsunuz acaba zamanında parasını ödediğim kartımı bana haber bile vermeden iptal ediyorsunuz!

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Kartımı Yanlışlıkla Sildim

Fatma
9 Ekim 2023 11:101.423

Öğrenci kartımı eski kartları sileyim derken yanlışlıkla uygulamadan sildim. İşlemin geri alınıp kartımın yeniden aktifl...

İBB Mavi Kart Erzak Yardımım İncelenmeden İptal Edildi, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

Tuğba
18 Ekim 2025 13:27537

İBB Mavi Kart erzak yardımı 4 yıldır düzenli olarak tarafıma sağlanıyordu. Eylül ayında, hiçbir şekilde evime gelinmeden...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Kartım Yanlışlıkla Silindiği İçin Açılmasını Talep Ediyorum

Süreyya
21 Ağustos 2024 12:10249

İstanbul kartımı silip yeni aldığım kartı aktifleştirmek isterken yanlışlıkla yeni aldığım kartımı sildim ve iptal oldu....

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Otobüslerinin Bitmeyen Arızaları!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Otobüslerinin Bitmeyen Arızaları!

Derya
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayati Tehlike, Acil Müdahale Edin Lütfen

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Hayati Tehlike, Acil Müdahale Edin Lütfen

Songul
Metrodaki Mağdur Kaldığım Durum!

Metrodaki MağdurKaldığım Durum!

İlknur
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yaya Geçidi Çizgisi Çizmek Çok Mu Zor?

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Yaya Geçidi Çizgisi Çizmek Çok Mu Zor?

Hakan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Acil Hız Kesici Lazım!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Acil Hız Kesici Lazım!

Duygu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi M4 Metrosu 8'li  Vagon Gönderilmemesi