İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kavak Ağaçlarının Budanmaması

Elif
25 Ekim 2023 19:552.091

Son 10 yıldır İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışanlar, evimizin önündeki budama yetkisinin İBB'de olan arsadaki ağaçları çeşitli bahaneler öne sürerek budamıyor. Son 6 yıldır kendim bizzat polen yapan ve alerjik rinit'e sebep olan kavak ağaçları için başvuru yaptım ama önce 5 metrelik vinç gerekiyor dendi, sonra vinç geldi bu sefer zemin eğimli olduğu için sepetli araç gerekiyor dendi. O da alındı ve bu sefer de sepetli araç ile kesmek tehlike yaratıyor dendi ve orman bölge müdürlüğünden eleman gerektiği söylendi. Ve budamayı reddettiler. Bu kadar bahane sıralamak yerine orman bölge müdürlüğünden eleman yanlarına alıp budayabilirlerdi. Ben orman bölge müdürlüğü ile iletişime geçmeliymişim. Lütfen bahanelerle 10 senedir oyalamak yerine çözümcü olup işi pratik bir şekilde halledin. Ağaçlar aşırı derecede uzayıp çok çirkin bir görüntüye sahip olmakla beraber astım veya alerjisi olanları olumsuz etkiliyor. Umarım en kısa zamanda orman ekibinden yardım alınarak ağaçlar budanır.

17 Kasım 2023 16:53

Son 5 veya 6 senedir İBB Park ve Bahçelerin budama, kesme ve düzenleme yetkisinde bulunan Beşiktaş, Balmumcu mah. Arzu çıkmazı yanındaki Karayollarına ait yeşil arsada polen yapan ve sağlığımızı tehdit eden kavak ağaçlarının kesilmesi için İBB ye başvuruda bulunuyoruz. Önce 5 metrelik vinç gerekiyor dediler, vinç alındıktan sonra sepetli araç gerekiyor dendi. Sepetli araç geldikten sonra söz verdikleri halde 3 kavak ağacının çok uzun olması bahanesiyle kesmediler. Orman bölge müdürlüğünden yardım alın dediler. Bugün bizzat orman bölge müdürlüğüne giderek muhafaza memuru Fatih bey ile yüz yüze görüştüm ve İbb Park ve Bahçeler müdürlüğünün kavak ağaçlarını sağlığı tehdit ettiği için kesmek zorunda olduğunu ve ne kadar uzun olursa olsun sepetli araç ile kesebileceklerini söyledi. Kavak orman ağacı olmadığı için İBB nin sorumluluğunda olduğunu ve teknik olarak kesebileceklerini belirtti. Acilen bu arsadaki 3 kavak ağacının kesilmesini talep ediyorum.

26 Ekim 2023 08:28 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58790746656 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eyüpsultan Otağçılar Parkı'ndaki Otların Temizlenmemesi

Deniz
6 Ağustos 2024 12:20700

"Teşekkür ederiz"

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Ve Bahçeler Çalışanlarının Görevini Yapmaması

Elif
30 Nisan 2024 18:39894

İstanbul Büyükşehir Belediyesi park ve bahçeler çalışanları görevlerini yerine getirmiyorlar. CİMER'den ve 153'ten defal...

İbb 153 Hiçbir Şekilde Yardımcı Olmuyor

Görkem
26 Ağustos 2024 18:192.320

Evimin önünde sürekli park sorunu yaşıyorum. Yan tarafımızda tekstil var, sürekli araçlar girip çıkıyor ve apartmanımız ...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan
İBB Halk Süt Bozuk Çıktı!

İBB Halk SütBozuk Çıktı!

Kemal
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

Halime
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

Serap
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

Hakan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

Öne ÇıkanKonular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri