İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bahçeşehir'de Çocuklarımızın Güvenliği Tehlikede!

10 Mart 2024 19:46

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne defalarca talepte bulunmama rağmen olumsuz yanıtlar aldım. Bulunduğumuz yer Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 7. Cadde; bu bölge yoğun araç akışının olduğu ve aynı zamanda bir yerleşim yeri olması nedeniyle araçlar buradan çok hızlı geçiyorlar ve çocuklarımızın can güvenliği tehlikede. İstediğimiz tek şey yavaşlatma kasisi. Ancak gelen yanıt, 'Yavaşlatma kasisi, polis, itfaiye ve ambulansın geçişini yavaşlatıyor' şeklinde. Ancak buradan polisin bile devriye atmadığını belirtmek isterim. Sizin bu tutumunuza anlam veremiyorum. Keşke size oy vermeseydim. Bu durumu Cumhurbaşkanlığı makamına kadar taşıyacağımı belirtmek isterim. Burada yazılı olarak şunu ifade etmek istiyorum: Eğer burada birinin çocuğuna zarar gelirse, bunun tüm sorumluluğu şu anki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sorumsuz yönetim anlayışındadır.

13 Mart 2024 09:30 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59726202302 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

07 Kasım 2023 21:12
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Küçükçekmece Anadolu Sokak'ta Yaya Güvenliği Tehlikesi

26 Aralık 2024 18:40

20 Mayıs 2024 15:37
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Tehlikesi Ve Can Güvenliği İhlali

26 Ocak 2024 19:56