Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Ameliyat Günü İçin Sıra Bekliyoruz

Hastamız beyin doktoru E****'ye ameliyat için listeye alındı. 1,5 aydır ağrılar içinde ameliyat gününü beklemekteyiz. Bölüm, hiçbir şekilde telefonlara cevap vermiyor. Ben uzakta olduğum için sürekli gidip bilgi almak mümkün değil. Arıyorum ancak cevap alamıyorum; çünkü telefonlara açılmıyor. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşıyoruz, çünkü telefonları açıp hemen kapatıyorlar.

Adana Şehir Hastanesi Ameliyat Sırası Başlığı

23 Kasım 2023 01:063.915

Hematoloji bölümünde ameliyat olmak için sıra bekliyoruz. Sizi iki üç hafta sonra arayacağız dediler. Üç dört ay oldu ki...

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Şikayet

30 Nisan 2024 20:4512.598

Hastanede ameliyat için randevu aldım. 'sizi arayacağız.' dediler ve ameliyat gününde de, sonrasında da bizi aramadılar....

1 Yorum

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Ameliyat Tarihi İçin Geri Dönüş Bekliyorum

14 Ağustos 2024 22:063.548

Ameliyat için gün verecekler, 1 hafta oldu. Dönüş yapacağız dediler, hâlâ dönen olmadı. 3 kere aradım, 2'sinde yönlendir...

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

İsmail FehmiCumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

Seyhun
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Fatih
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Yusuf