İskom AVM Şikayeti

03 Kasım 2024 11:43

Firma kayıp, batak ulaşılamıyor. Zararımızı nereden alacağız bilen varsa banada yardımcı olsun. Telefonları açmıyorlar, internet adresleri kapalı. Savcılığa başvuracağım.

04 Kasım 2024 12:39

Merhabalar iskom AVM den siparişlerim vardı 30 gün oldu hala yoklar gelmedi şirketin telefonları ve internet sitesi kapalı galiba yapacak tek şey savcılığa başvurmak ve öylede yaptım bakalım sonuz ne olacak

Fehim
Fehim
Benzer Şikayeti Var

Hemen savcılığa başvur ya da karakola biz yaptık

Benzer Şikayeti Var

Firma ortada yok, web sitesi kapandı, Google haritalarda kalıcı olarak kapalı görünüyor. ETBİS kayıtları önceden vardı şimdi onu da silmişler. Bankamı aradım ve durum hakkında bilgilendirdim. İnternet üzerinden alışveriş yaptığımı, ürün ve şirkete erişilemediğini, ve yapmış olduğum EFT nin geri iadesi talebini oluşturttum. Bankam bununla ilgili olarak ödemenin yapıldığı Vakıf Katılım Bankasına talep gönderdi. Bu talep olmaliki iskom şirketinin yaptığı ortaya çıksın. Sadece bununla kalmayıp Vakıf Katılım Bankası Müşteri hizmetlerini (444 44 77) arayıp durumu anlatıp, banka hesaplarının haksız kazanç elde etmek için kullanıldığını, yalnız olmadığımı, benimle aynı durumda olan birçok insanın olduğunu, bu bakımdan iskom AVM' ait hesaba para girişi çıkışları konusunda dikkatli olmalarını talep ettim. Bu talebim doğrultusunda bir kayıt oluşturdular ve inceleyeceklerini söylediler. Bu yöndeki bildirim sayısı önemli bence. Buna göre durum netleşir Bunlara ek, direk savcılığa şikayet dilekçemi de sundum.

18 Ekim 2023 09:54

25 Mart 2024 10:49