Ümit sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 23:21

10 Ağustos 2024 tarihinde Ankara Atlantis AVM'deki İşbir Yatak Mağazası'ndan İşbir marka Lavender Garden model 160x200 çift kişilik yatak aldım. 1,5-2 ay kullandıktan sonra yatağın yüzeyinde bir yerde kabarma oluştuğunu fark ettik. Bayi aracılığıyla yetkili servis çağırdım. 01 Kasım 2024 tarihinde servis personeli evime gelerek yatağı kontrol etti. İnceleme sonucunda üst kapitonesinde problem tespit etti ve kullanıcı hatasından kaynaklanmayan bir sorun olduğunu, yatağın tamir için evimden alınıp götürüleceğini ve tamir edilerek geri getirileceğini belirtti. Ben de garanti kapsamında yatağın yenisiyle değiştirilmesini istememe rağmen bunun mümkün olmadığını, ancak tamir edilebileceğini bildirerek evden ayrıldı. Bunun üzerine 0312 398 07 88 no.lu hattan İşbir Müşteri Hizmetlerini aradım ancak aynı cevabı oradan da aldım. Daha önce çocuklarıma da aynı marka yatak aldım ve bu markaya olan güvenim dolayısıyla yatağımı yenilerken de aynı markayı tercih ettim. Ancak sağlıklı bir şekilde 2 ay dahi kullanamadığım yatağın ısrarla tamir edilerek kullanımına devam etmem gerektiği yönündeki dayatmayı anlayamıyorum. Kim aldığı sıfır yatağın ayıplı mal statüsünde değiştirilmeyerek tamir edilmesini ister ki? Yatağımın aynı modelin yenisiyle değiştirilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

08 Kasım 2024 15:48 (Şikayetten 1 gün sonra)
15 Kasım 2024 12:53

Bir hafta oldu ama arayan soran yok

15 Kasım 2024 13:30

Şimdi servisten aradılar. Değişimin mümkün olmadığını, tamir istersem yapabileceklerini söylediler. Yani aynı şeyler... Sıfır yatak alıyorsunuz ve bir iki ay içerisinde üretim hatası dolayısıyla tamir ettirmek zorunda kalıyorsunuz. Bu tavırları gerçekten büyük hayal kırıklığı yarattı ve markaya olan güvenimizi yitirmemize sebep oldu. Hakkımı hukuki zeminde aramaya devam edeceğimi bildiririm.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 15:53

26 Aralık 2023 14:38