İşbilir AVM

16 Mayıs 2023 14:31

İnternet sitelerinden iki adet, doğal taşlı, gümüş olduğu iddia edilen kolye aldım. Bir tanesini pazar günü anneme hediye ettim, diğeri kendim içindi ve bu sabah ikinci takışımda kolyenin zinciri koptu. Destek almak için danışma hattını aradığımda, hayatımda karşılaştığım en kaba, en anlayışsız satıcılardan biri ile konuşmak zorunda kaldım. Asla susmuyor, benim konuşmama izin vermiyor, "sen" şeklinde hitap ediyor. Muhtemelen kadın olduğum için kendinde bu hakkı buldu. Yalan söylediğimi iddia ediyor üstelik. 3 kuruş için emin olun kendisiyle telefon konuşması yapmaya değmez. Keşke gidip bir yerde tamir ettirseydim. Yardımcı olunacağını düşündüm. Pişmanım. Kesinlikle güvenilmez bir işletme. Ürünün gümüş olduğundan da, doğal taşın orijinalliğinden de şüpheliyim artık.

16 Mayıs 2023 15:22 (Şikayetten 50 dakika sonra)
Neslihan
Neslihan
16 Mayıs 2023 15:43

"yanlış kullanım" mı? Çamaşır makinesi almadım işletmenizden. Zincir sabah işe giderken takmak isterken elimde kaldı bunu da sizin kaba personelinize gayet nazik şekilde açıkladım ama yalan söylediğimi ima etti. Gerçekten ben kopartmış olsam neden sizi arayayım? Gider tamir ettiririm. Tamirin çözüm olmadığına, gönderdiğiniz ürünün dayanıksızlığına inandığım için sizi aradım ama pişman oldum. Başkaları da sizden alışveriş yapma hatasına düşmesin diye elimden geleni yapmak karalama değil yardım seferberliğidir.

16 Mayıs 2023 16:14

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 01:39
Kolyemin Tamir Sürecinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2023 14:38
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 02:39

Sincan/Fatih Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üçler Kuyumculuk