Irmak İnşaat Koçarlı'da Bahçe Düzenleme İşlerinde Yaşanan Sorunlar

11 Eylül 2024 14:281.849

Bahçe düzenlemesi yapılması konusunda site yönetimi Aydın ili Koçarlı ilçesi Irmak İnşaat ile anlaşmıştır. Anlaşma üzerinde belirtilen meblağ firmaya ödenmesine rağmen firma hazır çim serim işlemini gerçekleştirmekte imtina etmektedir. Firma yetkilisi, her hafta diğer haftanın günlerinde teslim edilecek diye sözler sarf ederek çeşitli bahanelerle 3 aydır oyalamaktadır. Bahçe düzenlemesi yapılacak alan site içerisinde uygun olmayan bir toprak haline dönüşmüştür. Aynı zamanda firmada çalışanlar teknik bilgi ve işin yeteri kadar ehli olmadığını değerlendirmekteyim. Site olarak söz konusu firmadan mağduriyet yaşadık, bu tarz işi olan müşterilerin iyi düşünerek karar vermesinde çok fayda var, biz mağdur olduk, başkaları olmasın.

Yorumlar(5)

Osman
Benzer Şikayeti Var
27 Mayıs 2025 11:42

Bahçe düzenlemesi konusunda anlaşılarak aramızda kontrat imzaladık tabii ki işin tutarının yarısını peşin aldı 6 bin euro. Bugün yarın sürekli oyaladı ve tabii ki bir saha da gelmedi.

14 Ekim 2024 21:15

Aynı mağduriyeti ben de yaşadım, maalesef her mesajlaşmamızda yarın geliyoruz diyerek oyaladı ve yaklaşık 3 oldu. Bu şikayetleri de okuyunca anladım ki ben de dolandırılmışım.

14 Ekim 2024 19:15

Maalesef aynı firma beni de mağdur etti, demek ki bu firma bu işi alışkanlık haline getirmiş.

Irmak İnşaat'ın Sürekli Ertelemeleri Ve Güven Sorunu

14 Ekim 2024 20:161.206

Bahçe peyzaj ve bahçe içi yolların yapılması ve ayrıca veranda yapılması konusunda Irmak inşaat ile anlaşma yapılmış ve ...

2 Destek2 Yorum