Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Son Çare CİMER Başvuracağım Çünkü Benimle İrtibata Geçmiyorlar

20 Haziran 2024 20:31

Vodafone'dan hattımın üzerine almış olduğum yenilenmiş iPhone 8 Plus cihazdan şikayetçiyim. Almış olduğum iPhone 8 Plus cihazı iki kez garanti kapsamında servise göndermeme rağmen cihazım tamir olmadan geri geldi. Bu konuda çok mağduriyet yaşadım. Altı aydır hattımın üzerine almış olduğum telefonu kullanmadan telefonun ücretini ödedim ve altı aydır servisle uğraşıyorum. Cihazımın iadesini istiyorum. Bu konuda Vodafone yardımcı olmazsa üzülerek söylüyorum en üst mertebeye kadar şikayette bulunacağım. Bu cihaz tamir olmuyorsa neden yapıldı diye bana tekrar tekrar servisten geri gönderiliyor? Servis bizimle dalga mı geçiyor? Bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyorum. Küçük bir örnek veriyorum; mesela telefonun resmini fotoğraf olarak çekip attım, ekrandaki beyaz yansıma ışığına dikkat ederseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. Acil çözüm bekliyorum. Çözüm hala bekliyoruz. Yaklaşık bir hafta oldu hala çözüm gelmedi. CİMER'e şikayette bulunacağım. Pazartesi gününe kadar dönüş sağlanmazsa yapacak bir şeyim kalmadı. Cihazı aldığımdan beri hiç kullanamadım. Bu kadar kötü bir cihaz olamaz.

Kader
05 Ocak 2024 16:34

Gökçe
13 Mayıs 2024 09:03

Kader
24 Eylül 2024 19:08
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
11 Mayıs 2024 19:08
Apple Dünyaca Ünlü İphone Pişmanlığım Oldu
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

İphone 13te Kronik Teknik Sorunlar Ve Çözülmeyen Garanti Mağduriyeti

Aslıhan