Duygu sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 15 Plus Telefonum Ses Kesiliyor Aniden

Duygu
27 Mart 2024 10:42

iPhone 15 Plus telefonum aldığım gün itibariyle konuşurken ses kaybı yaşıyorum. Karşı tarafın sesi geliyor, ancak benim sesim gitmiyor ve her konuşmada bu problem yaşanıyor. İlk aldığım zamandan beri bu durumun devam etmesi sebebiyle, telefonun üretim kaynaklı bir hata barındırdığı kanaatindeyim. Ödediğim yüksek meblağa rağmen bu sorunu yaşıyor olmam nedeniyle, ürünün değiştirilmesini talep ediyorum.

29 Mart 2024 11:08

İPhone 15 Plus telefonum aldığım gün itibariyle konuşurken ses kaybı yaşıyorum. Karşı tarafın sesi geliyor, ancak benim sesim gitmiyor ve her konuşmada bu problem yaşanıyor. İlk aldığım zamandan beri bu durumun devam etmesi sebebiyle, telefonun üretim kaynaklı bir hata barındırdığı kanaatindeyim. Ödediğim yüksek meblağa rağmen bu sorunu yaşıyor olmam nedeniyle, ürünün değiştirilmesini talep ediyorum.

27 Mart 2024 10:33

İPhone 15 telefonum aldığım günden beri ses kaybı yaşıyor üretimsel hata olduğunu düşünüyorum ve incelenmesini istiyorum yazık bir sürü para verdik lütfen yardımcı olun karşıdakiyle konuşamıyorum artık çok sıkıntı yaşıyorum yardımcı olmanızı ve değimini talep ediyorum

Serhat
Serhat

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?

İPhone 15plus Cızırtı Sesi

Emrah
03 Mayıs 2024 19:16
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
16 Temmuz 2025 00:54