Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 15 Pro Max Kendi Kendine Kapanıyor

Nilüfer
03 Mayıs 2024 10:46

15 Pro Max kendi kendine kapanıyor bir şey yapamaz hale geldim yazı yazarken kilitleniyor? O kadar para verdim telefona sonuç bu mu? Yani yeni bir güncelleme ile tekrar çözülsün veya bir şey yapılsın bu nedir böyle ya değişim sağlayın yenisini verin büyük sorun bu

Yorumlar (7)

Nesrin
Nesrin

Bende aynı durumdayım iPhone 13 Pro max sürekli kapanıp açılıyor kendi kendine yazılım güncellemesi yapamadan kapanıyor ne yapmam gerek telefonum yenı şu an trlefonumu kullanamıyorum

Ogun
Ogun

Merhaba destek hizmetleri arayıp halledebilirsiniz veya dönüş yapın anlatayım

Gaye
Gaye

Bana ulaşır mısın gayeyuksell Instagram'ım aynı sorunu yaşıyorum garantiye gitmesine rağmen düzelmedi

Ogün
Ogün

Telefonu sınırlamanız gerekiyor arkadaşlar, yani uygulamaların izin verilenleri, ilk açılışta yapılan ayarlar sıfırlanması gerekiyor, kesinlikle tamamen sıfırlamayı seçmeyin fotoğraflarınızı falan da kaybedebilirsiniz isterseniz Apple desteği arayarak sorunu anlatabilirsiniz onlar sizi direk yönlendirecektir veyahut bana ulaşın yardımcı olayım Instagram ogunkrkmzz

Abdulkadir
Abdulkadir

Aynı durumu yaşıyorum bana yardımcı olur musunuz?

Esra
Esra

Ogün bey siz hep yorumda hallettim demişsiniz ama neden açıklamıyorsunuz nasıl düzelttiğinizi?

Seçkin
Seçkin