Enes sonuçtan hiç memnun değil

İphone 14 Pil Sağlığı Sorunu Ve Apple Destek Memnuniyetsizliği

31 Ekim 2024 16:17

Kasım 2023 tarihinde iPhone 14 cihazını satın aldım. Telefonumda pil yüzdesi çok hızlı düştü. Alalı daha 1 yıl olmadı. Pil sağlığım %87 oldu. Pil sağlığım düşmeye başladığı zaman Apple destek ile bir çok belirli zaman aralıklarında görüşme sağladım. Tatmin edici bir sonuca varamadık. Cihazı yoracak Herhangi bir oyun oynamıyorum. Günlük kullanımımda WhatsApp, Instagram, Youtube.com, Safari... Vb. Uygulamaları kullandım. Pis sağlığını korumak adına bir çok arka plan uygulamalarını kapattım. Pile ne verimliyse o ayarları yaptım. Şarj aletimi orijinal kullandım. Destek personelinin erişimiyle kontrolünde bir problem bulamadı. Cihaz da yazılımsal veya donanımsal bir problem olmasa pil sağlığının bu kadar düğmesi hiç normal değil. Eşim 2.5 yıldır iPhone 13 kullanıyor. Telefonunu benden aktif kullandığı halde Onun bile pil sağlığı daha yeni %87'ye düştü. Apple müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak cihazıma ücretsiz pil değişimi yapmasını bekliyorum. Bu şekilde o kadar para verdiğim cihazdan hiç memnun değilim. Günlük kullanımda pil yüzdesi beni eve kadar zor atıyor. Kaldı ki işten 17.00 da çıkıyorum. Gereğinin yapılmasını bekliyorum sizlerden.

18 Aralık 2024 18:08

Kasım 2023 tarihinde iPhone 14 cihazını satın aldım. Telefonumda pil yüzdesi çok hızlı düştü. Alalı daha 1 yıl oldu. Pil sağlığım %86 oldu. Pil sağlığım düşmeye başladığı zaman Apple destek ile bir çok belirli zaman aralıklarında görüşme sağladım. Tatmin edici bir sonuca varamadık. Cihazı yoracak Herhangi bir oyun oynamıyorum. Günlük kullanımımda WhatsApp, Instagram, Youtube.com, Safari... Vb. Uygulamaları kullandım. Pis sağlığını korumak adına bir çok arka plan uygulamalarını kapattım. Pile ne verimliyse o ayarları yaptım. Şarj aletimi orijinal kullandım. Destek personelinin erişimiyle kontrolünde bir problem bulamadı. Cihaz da yazılımsal veya donanımsal bir problem olmasa pil sağlığının bu kadar düğmesi hiç normal değil. Eşim 2.5 yıldır iPhone 13 kullanıyor. Telefonunu benden aktif kullandığı halde Onun bile pil sağlığı daha yeni %87'ye düştü. Apple müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak cihazıma ücretsiz pil değişimi yapmasını bekliyorum. Bu şekilde o kadar para verdiğim cihazdan hiç memnun değilim. Günlük kullanımda pil yüzdesi beni eve kadar zor atıyor. Kaldı ki işten 17.00 da çıkıyorum. Gereğinin yapılmasını bekliyorum sizlerden.

İphone 14'ün Pil Sağlığı Ve Performans Sorunları

16 Ekim 2024 00:47
İphone 14'ün Pil Sağlığı Ve Performans Sorunları
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 15:21
Burak sonuçtan hiç memnun değil

İphone 14 Pro Batarya Sorunu Ve Garanti Servisinin Yetersizliği

Burak