Zafer sonuçtan hiç memnun değil

İpa Market Market Servis Hizmeti Ve Müdürün Fiziksel Saldırısı

24 Haziran 2024 23:24

Trabzon Pelitli Mahallesi'ndeki (Anemon Otel altında) İpa marketten 22 Haziran 2024 Cumartesi günü alışveriş yaptıktan sonra kasadaki görevliye servis hizmetinden yararlanmak istediğimi belirttim. Servisin birazdan geleceğini, beklemem gerektiğini söylediler. Ardından 15 dakika geçmesine rağmen servis gelmedi, 5 dakika aralıklarla sormama rağmen her seferinde 'geliyor' şeklinde oyalandım. 30 dakika sonrasında ise başka işlerim olması ve beklemekten ötürü gerildim. Ürünleri iade edip yapmış olduğum ödemenin tarafıma iadesini istedim. Ayrıca bu durumdan ötürü market müdürüyle görüşüp rahatsızlığımı dile getirmek istedim. Müdür diye gelen kişiye durumu anlattım, 'bekleyeceksiniz' şeklinde umursamaz tutumlarıyla karşılaştım. Şaşırdım ve beni bu kadar bekletmeye haklarının olmadığını söyledim. Gittikçe gerilen ortamda kasiyere 'verin, şunun parasını da gitsin ya' şeklindeki sözde müdürün sözleri karşısında telefonuma davranıp bu çirkin muameleyi kayıt altına almak istedim. Bunun üzerine sözde market müdürü, bana karşı fiziksel saldırıya geçti, birileri onu tutmasaydı yumruklu saldırıya uğrayacaktım resmen. Sonrasında karakola gidip şahıs hakkında şikayetçi oldum.

20 Kasım 2024 22:25
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 17:35

23 Ocak 2024 01:18