Ali sonuçtan hiç memnun değil

İnterbahis'in Sürekli Müşteri Mağduriyeti Ve Kasanın Kazanması

11 Temmuz 2024 17:33

İnterbahis sitesinde yaklaşık 3 yıldır bahis yaparım ve casino oyunları oynarım. İlk başladığım zamanlarda problem yoktu. Ama 1. Yıldan sonra sistematik bir şekilde zamanla kazancı düşürüp kendi ayarladıkları rtp oranlarına göre casino oyunlarında para vermemeye başladılar. Tabi bunu da hemen şansa bağlıyorlar. Bir de müşteri temsilcisi politikası var ki evlere şenlik. Para yatırmak istersin site hata veri suç bankada ya da sizdedir. Bahis yapmak istersin kafalarına göre maçların yarısına minimum bahis kuralı koyar 500 lira üzeri hatta bazı Arap ligi maçlarına 50 TL üzeri bahis yapamazsın. Sorun bizle alakalı değil altyapı sunucusu izin vermiyor derler. Bir maç buldunuz 3-4 kuponda oynayıp şans arttırmak istersiniz 2 kupondan fazla oynamanıza izin vermez. Bugün 12000 lira para yatırıp hepsine bahis yapacaktım. Kuponlara ortalama 2000 basmayı düşünüyordum. Bazı kuponlara 500 bazı kuponlara 1000 liradan fazla bahis yapmanıza asla izin vermiyor. Zar zor 5000 liraya 7 tane kupon yaptım. Madem yapamıyorum paramı çekeyim dedim
yatırdığın parayı geri vermiyor. Tamamı kadar çevirim yapacaksınız diyor. Sinirden girdim casinoya büyük büyük bastım kaybettim ki uzun zamandır casinoda oynamıyorum.
İstiyor ki riski arttırıp daha fazla maç yazıp kupon kaybetsin. Pokere para aktarırsın oynarsın kazanırsın parayı siteye aktarmak istersin, bekle bekle para gelmez. Müş. Temsilcisine yazdım oyun sağlayıcı ne zaman isterse o zaman gönderir bizimle alakalı değil derler. Bu sitenin hiçbir sorumluluğu yok. Bir gün birisi paranıza çökse bizle alakalı değil der. Artık bugün itibari ile son kez para yatırdım ve interbahis benim için bitmiştir. Sadece kendileri kazanıyor asla müşterisi umurumda değil. Ve bir problem olduğunda muhatap yok. Bu arada yanlış anlamayın bahisten para kazanan birisiyim. Öyle kaybedip gelip burda ağlamıyorum. Zaten bu şartları o yüzden bana özel koyduklarını düşünüyorum. Bence bunlara paranızı yatırmayın derim. Betebet ve interbahis aynı site ikisininde politikası aynı.

Yusuf

Abicim site bu yeni üyelere verdikleri Bonus sadece 100 FreeSpin 1 TL den inceleme şansınız olur da dönerseniz sevinirim

interbahisin-surekli-musteri-magduriyeti-ve-kasanin-kazanmasi-1.jpg
Yusuf

Abicim iyi günler yorumunu şimdi okudum sizden bir tavsiye isticegim siteye yeni üye oldum 100 FreeSpin deneme bonusundan 2000 TL kazancım var çekim için kazancın yarısını yatirim yapmamı ardından 2000 TL çekim yapabileceğimi söylüyorlar yatırım yapmış olsam çekim yaptirirmi bu site bilgi verirseniz sevinirim

Ali
Ali

Dostum bu sitede sanırım böyle bir durum yok. Yeni üye olayını bilmiyorum ama sahteleri de var bu sitelerin onlardan birinde oynamış olabilirsin. Sana vereceğim tek tavsiye ne olur bu dahil hepsinden uzak dur. Çok klişe ama sonunda hep kasa kazanıyor. İnan bana bugün bırakırsan sen kazanırsın

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İnterbahis Casino Oyunlarında Düşük Kazanma Oranları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Haziran 2024 12:20

İnterbahis Casino Oyunlarında Para Kaybı Ve Düşük Kazanma Şansı