Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Instagram'ım Kapandı Lütfen Yardım

24 Eylül 2024 17:43
Berivan'ın Teşekkür Mesajı
“Veeeee sonunda hesabım açıldı teşekkürler ınstagrammm😍😍❤️❤️”

24.09.2024 tarihinde Instagram hesabım, toplum kurallarını ihlal ettiğim gerekçesiyle askıya alındı. Ama ne ihlal yaptım ne de bir şey paylaştım. Sadece şehit düşen polisinin paylaşımını yapıp ne kadar üzgün olduğumu belirttim. Ne hakaret ne de tahrik edici bir şey yazdım ama hesabım kapandı. Bugün itibarıyla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.

07 Ekim 2024 01:14

Hesabım 24 eylülden beri askıda itiraz edip kimlik yüklemesi yapıyorum fakat hangi kimliği yollarsam yollayım kabul etmiyor bununla ilgili aynı sorunu yaşayıp çözmüş olan bilgisi olan lütfen yazabilir mi yardım bekliyorum 🙏🏻 10 yıllık hesabım içinde bir sürü anım var kaybetmek istemiyorum

02 Ekim 2024 01:28

24 eylülde hesabım toplum kuralları ihlal yüzünden askıya alındı kesinlikle hata yapıldığını düşünüyorum bugün 2 Ekim hala hesabıma erişim yapamıyorum ne kimseye ulaşabiliyorum ne de kimlik belgemi kabul ediyor sürekli hata veriyor 10 yıldır kullandığım tek hesabımdır artık gereğinin yapılmasını istiyorum bu yanlışın düzeltilmesini istiyorum lütfen

03 Ekim 2024 03:03

24 eylülde hesabım askıya alındı ve hala açılmadı gerekli ne varsa yaptım itiraz ettim tüm istenilenleri yaptığım halde ne bir mail var gelen ne de yardımcı olabilecek bir şey çok şıkıdım artık mağduriyetimin giderilmesini hesabımın tekrar aktif olmasını istiyorum lütfen #Instagram

04 Ekim 2024 03:35

24 eylülde hesabım askıya alındı itiraz ettim selfie videosu yolladım kimlik bilgilerimi yolladım kabul etmeyip hata verdiği yetmez gibi hala açılmadı tam 10 gündür hesabıma erişemiyorum 10 yıllık hesabım içinde bir dünya anım var onları kaybetmek istemiyorum lütfen artık bir çözüm bulun

05 Ekim 2024 03:44

24 eylülde askıya alınan hesabım hala açılmadı artık hesabımın açılmasını istiyorum lütfen @Instagram #Instagram

06 Ekim 2024 01:54

24 eylülde hesabım askıya alındı bugün 6 Ekim hala açılmadı hala Instagram hata veriyor bu şekilde nasıl hesabıma müdahale edebilirim ki bu sorunun artık çözümünü istiyorum ben 10 senelik hesabım hiç yere kapatılmasını istemiyorum @Instagram #ınstagramhelp

10 Ekim 2024 03:02

Bugün 10 Ekim ve hesabım 24 eylülden beri askıda artık bu duruma don verilip çözümlenmesini istiyorum 10 senelik hesabım göz göre göre elimden gidiyor buna bir çare bulup hatanızı düzeltin artık

14 Ekim 2024 21:53

Veeeee sonunda hesabım açıldı teşekkürler ınstagrammm😍😍❤️❤️

Burak
Burak

Berivan hanım ne yaptınız da açıldı acaba

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Askıya Alındı
14 Takipçi
Topluluk İhlali

26 Eylül 2024 13:59

24 Nisan 2024 09:24
Instagram Hesabım Askıya Alındı Yardımcı Olur Musunuz?
Instagram Hesabım Askıya Alındı Yardımcı Olur Musunuz?
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 23:11

Instagram Kategorileri