Derin sonuçtan hiç memnun değil

Instagram'da Seçtiğim Fotoğraf Bozuk Gözüküyor

Instagram'da Seçtiğim Fotoğraf Bozuk Gözüküyor
25 Aralık 2023 05:38

Birkaç gündür Instagram'da fotoğraf paylaşmak istediğimde seçtiğim fotoğraf bu şekilde görünüyor ve güncellemeleri kontrol ettiğimde herhangi bir güncellemenin olmadığını görüyorum. Videolarda sorun yaşamıyorum ancak bu yüzden hiçbir fotoğrafı paylaşamıyorum. Telefonumun güncellemesi de mevcut değil, videolarda problem yaşanmıyor ama fotoğraflar bu şekilde gözüküyor.

Yorumlar (6)

Sibel

Merhaba sorun düzeldi mi acaba bende aynı sorunu yaşıyorum

Çağatay

Evet benim telefon hiçbir şey yapmadan eski halinde döndü. Muhtemelen sizinki de kendi kendine düzelecektir... Ayrıca bir şey keşfettim. Videoda sorun yok. Geniş açı ile çekilen fotoda sorun yok. Selfie de sorun yok. Bunların hepsini ekliyor. Sadece klasik normal çekim fotoğrafını eklemiyor. Fotoğrafı geniş açı çekecekmiş gibi yapıp, elinizle az daha küçültüp kandırabilirsiniz şimdilik :)

Serpil

Merhaba. Sorun düzeldi mi acaba? Ben de 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum.

Çağatay

Merhaba. Aynı sorun birebir bende de 1 haftadır var. Acaba telefonunuzun markası nedir? Benim telefonum Huawei p 30 Pro. Telefondan mı yoksa Instagram'dan mı kaynaklandığını anlamamız açısından, yazar mısınız siz hangi telefonu kullanıyorsunuz? Teşekkürler

Sibel

Merhaba benim telefonumda aynı marka bende aynı sorunu yaşıyorum düzeldi mi acaba sizin ki

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hata Veriyor
1 Takipçi