Emre sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Taciz Suçlaması

16 Haziran 2023 11:19

Taciz dolandırıcılığı yapılıyor bu aralar 17 yaşında genç bir kız fotoğrafı Instagram'dan fake hesap açıp erkekleri tanışalım mı diye istek gönderiyorlar sonra cinsel istekte bulunup fake numara verip WhatsApp'tan sizden cinsel fotoğraf atmanızı isteyip ekran görüntüsü alıp başka bir avukatın gerçek ismini lekeleyerek sahte WhatsApp hesap açıp avukat olarak tanıtıyorlar ve taciz suçlamasıyla sizi uzlaşma yoluyla para koparmaya çalışıyorlar gerçek isimleri kendileri sahte hesaplar açarak milleti dolandırıyorlar böyle kişiler sizinle iletişime geçerse mutlaka sahte isimleriyle numaralarıyla birlikte emniyet ya da savcılığa şikayet edelim lütfen duyarlı olalım kamuoyuna duyurulur.

profile profile profile

Yorumlar (18)

Mücahit
Mücahit

Aynısı dün banada oldu ve bugün akşama doğru avukat aradı 93 bin para cezası var dedi

Hakan

Kardeş aynısı şu anda benim başımda WhatsApp'dan karşı taraf bana resim attı ben atmadım daha sonra Bodrum emiyetinin resmini attı daha sonra suç duyurusunda bulunacağım diye bir kendisi görünmeyen bir video attılar daha aramadılar nasıl davranmalıyım senin sonuç ne oldu

Hsn
Hsn

Sonrasında ne oldu kardeş anlatır mısın şimdi benim başımda böyle bir olay var

Ahmet
Ahmet

Aynı şeyi iki kere yaptılar. Netten çıplak fotoğraf indirip atıp senden de istiyorlar. Neyse ki görsel arama var. Sonra ya annesi ya babası kayıt aldık vs. Diye Standart mesajlarla tehdit edip bir hafta sonra hukuk bürosundan arıyoruz uzlaşma yapabilirsiniz deyip para istiyorlar. Hayır hikayeyi bildiğimden mesajları özenle seçtim. Baro bilgisi istedim. Hep yalan numara isimler. Avukatıma yönlendiriyorum onunla görüşün dedim. Engellediler.

Aykut
Aykut

Hangi numara

Banada sözde WhatsApp üzerinden 17 yaşında kızla karşılıklı foto paylaşım diye 9.1.2024 te İzmir İşcan hukuk adı altında aradı ve kızın babası telefon yakalamış sizi arabulucu olarak arıyoruz diye para istedi engelledim 27.1.24 tarihinde bu defa Ankara av. H** o** diye aradı engelledim ama eşin numarasını bulup onu arayıp fotoşopla bir yazışma atıyor ve eşinin başı dertte hapse girecek diyor engeli kaldırdım aradım aile para talebi yok dedi uzun bir konuşma sonunda aile ile görüşüp döneyim dedi sonra aradı ve aile kendisi bir meblağ söylesin uzlaşalım diyor dedi bende pazartesi günü halledelim dedim olmaz bugün halletmemiz lazım yoksa pazartesi savcılığa başvuracağız dedi bende sizi arayacağım dedim engelledim Ankara Barosu internet sitesinden av. H** o** numarasını aldım

Hakan

Başımda WhatsApp'dan karşı taraf bana resim attı ben atmadım daha sonra Bodrum emiyetinin resmini attı daha sonra suç duyurusunda bulunacağım diye bir kendisi görünmeyen bir video attılar daha aramadılar nasıl davranmalıyım senin sonuç ne oldu

Selam kardeşim bugün benimde başıma geldi az önce İzmir li bir kız WhatsApp dan konuşalım dedi 17 yaşında ve kötü niyetim asla yok WhatsApp üzerinden cinsel konuşmalar yaptı yarım saat sonra babası tehdit etti şöyle yapacsm böyle yapacsm diye.cok korktum şimdi senin yazını okuyunca çok rahatladım

Emrah

Aynısı başıma geldi 17 yaşında diye kendini tanıtan ve bu yolla şantaj yapıyorlar. Arabulucu diye biri beni aradı bende ben mağdurum şayet inceldiği yerden kopsun kimseye para veremem gerekirse mahkemelik olmaya razıyım dedim

Ramazan
Ramazan

Suçlama mi var sonuç ne oldu peki.

Mestanlı
Mestanlı

Aynısı benim başıma da geldi geçen hafta Hatay'dan bir avukatın soyisminden bir iki harf değiştirmişler Google'dan yazdım son anda soyismininin basharfinin değişik olduğunu fark ettim Beni arayan numarayı kaydettim WhatsApp profiline hukuk bürosu diye yazmış ve verdiği ismi koymuş bir hafta sonra WhatsApp'ı kapatmışlar

Rasim
Rasim

Dün sabah 10 11 sularında beni bir uzlaştırmacı ismini soyadını söyledi yok cinsel tacizde bulunmuşum foto falan var dedi ben hayatta kimseye foto göndermem kapat ben kimseye bir şey yapmadım dedim adamın. Sözünü kesip oda kapattı benim güzel memleketim kamu davasında uzlaştırma olmaz ha bu arada uzlaştırmacı kisvesi adında dosya açılmadan uzlaşmaya gidilmez güzel memleketim ya hakimler savcılar artık bir el atmalı bu nedir

Pehlivan

Sonuç ne oldu bugün benıde aradı bir avukat

Sinan

Aynısı bugün ben dede oldu ne yapmamız lazım

Pehlivan

Sonuç ne oldu var mı bir gelişme bugün benıde aradı tevık dogan diye bir avukat

Fatih
Fatih

Bugün aynısı başıma geldi ve ben çok korktum benden tam tamına 17 bin tl istediler biraz müddet istedim başta yok dediler ben sizi tanımıyorum dedim savcılığa suç duyurusunda bulunacağım dedim bana ödemeyi ne zaman yapabilirsiniz dedi

Sizi niçin aradılar

Ben de de oldu bugün

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Asılsız İftira
11 Takipçi