Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Sebepsiz Yere Hesabımı Kapattı

18 Eylül 2024 14:11

2 Eylül 2024 günü itiraz ettim. Instagram hesabım önce askıya alındı. Selfie videosu ve SMS kod doğrulama yaptım. Şimdi Instagram kullanıcı olarak gözüküyor. Kimlik belgesi istiyor kaç kere kimlik ve pasaportumu gönderdiğim halde kabul edilmedi diyor.

Help@Instagram ve complaint@Instagram adreslerine İngilizce mail attım kaç defa ama asla dönüş yok. Bir sürü resimlerim ve anılarım var bari onları alsaydım da yine kapansaydı kafayı yiyeceğim delirmek üzereyim

27 Eylül 2024 10:53

Hesabım kapandı sürekli kimlik belgesi kabul edilmedi diyor. Bütün fotoğraf arşivim Instagram'da. Ne zaman açılacak belli değil. Instagram şirketi mutlaka şikayetlerin çoğunu görüyordur belki inceleme de yapılıyordur ama en azından olumlu mu olumsuzmu diye karşımızda muhatap alacağımız biri olsaydı. Benim gibi bir sürü insanın hesabı kapanmış veya askıya alınmış. Herkesin anıları bütün fotoları gitti. Şu an kaç bin kişi üzgün. Lütfen yetkililer duyun sesimizi Allah aşkı için ne olur yalvarıyorum bir çözüm bulun ne olur hesabımızı açın ağlamaktan üzülmekten kafayı yiyorum.

22 Eylül 2024 19:53

Topluluk kurallarını ihlal etmediğime ve kimseye nefret söylemi yorum yapmadığım halde hesabım Instagram kullanıcı olarak duruyor şu anda. Bir sürü anılarım resimlerim videolarım var hesabım ne zaman açılacak sayın @Instagram hesabım artık temelli kapalı bir an önce açılmasını talep ediyorum. Lütfen kaç zaman oldu artık hesabımı açın lütfen. Yalvarırım lütfen.

19 Eylül 2024 20:18

Allah aşkına ne olur Instagram hesabımı açın yeter ki

19 Eylül 2024 20:24

Ne olur hesabımı geri verin

Yorumlar (10)

Flz

Arkadaşlar hesabı açılan var mı

Flz

Dilan hanım açıldı mı hesap

Hakan
Hakan

Açıldı mı? Sorunu çözüldü yazıyor isminizin yanında.

Açıldı mı Dilan hanım

Hayır hala kapalı açılmadı

Özcan
Özcan

Dilan açıldı mi aynı sorun bende de var bir de Facebook bağlı inat askıda olduğu için ona da giriş yok

Dilan

Hayır hala kapalı açılmadı umutsuzca bekliyorum

Dilan

@özcan hayır hala açılmadı sürekli kimlik belgesi isteyip duruyor. Kafayı yiyeceğim vallahi bilmiyorum kapandı gitti bir sürü anılarım resimlerim de gitti.

Görkem
Görkem

Aynı sorun bende de mevcut. Hiçbir şekilde yasak bir şey yapmadım durduk yere hesabımı askıya aldılar 9 Eylül tarihinde ben de aynı şekil iki mailede İngilizce, Türkçe olmak üzere mailler attım fakat hiçbir dönüş olmadı artık kimlikte yükleyemiyorum hata veriyor. Dönüşte yapmıyorlar çıldıracağım nasıl iş yapıyorlar anlamadım.

Dilan

Hayır hala açılmadı bekliyorum hala yeni hesapta açmak istemiyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Askıya Alındı
14 Takipçi
Hesabım Kapatıldı
4 Takipçi

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 12:56
Instagram Hesabım Haksız Yere Askıya Alındı: Çözüm Bekliyorum