Seda sonuçtan çok memnun

Instagram Hesabım Çalındı
14 Mart 2024 01:59
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Instagram, telefon numaramın ve e-posta adresimin değiştirilmesine neden olarak hesabımın ele geçirilmesine yol açmıştır. Çift faktörlü doğrulama sistemi olduğundan giriş yapamamaktayım. Sorunun acilen çözülmesini talep ediyorum. Hesabımın kötüye kullanıldığını düşünüyorum.

17 Mart 2024 02:07

Yeter artık yeter

17 Mart 2024 02:05

Selfie videosu gönderdim, Instagram değerlendirmeye aldığını belirtti ve bu sürede hesabımı askıya alacağını sonuçlanana kadar kullanına kapatacağını belirtti, ne yazık ki Instagram hesabımı elegeçiren kişi rahatlıkla hesabımı kullanmaya devam ediyor. Instagram'in tüm marka değeri gözümde sıfırlanmıştır. Kaç gündür hesabımı hukuka aykırı şekilde kullanan kişilerin erişmesine ve faaliyetlerine devam etmesine maddi manevi zarar oluşturmasına izin vermiştir. Yeter artık, düzeltin bu durumu ne olur. Her gün yazmaktan bir umut düzelir diye beklemekten bıktım. Hesabımı geri almak istiyorum. Yeter artık

15 Mart 2024 11:48

Hala hesabıma hiçbir müdahalede bulunmadı Instagram. Bu nasıl bir güvenlik. Güvenliği koruyamıyorsunuz bilgilerimiz hiçbir bilgi verilmeden değiştirilebiliyor. Yeter artık bir geri dönüş olmak istiyorum yeter

15 Mart 2024 11:31

Instagram hesabım çalınarak dolandırıcılık faaliyeti yürütülmektedir. Instagram'a onlarca mail atmama rağmen geri dönüş yapmadığı gibi hesabın kullanılmasına izin veriyor. Hesap üzerinden ekli kişilerle iletişime geçilerek insanlar finansal zarara uğratılmaktadır. Instagram'in bu durumu derhal düzeltilmesini istiyorum

14 Mart 2024 19:05

Instagram çalınan hesabıma hiçbir müdahalede bulunmadan kullanılmasına izin vermektedir. Bu durumun acilen düzeltilmesini istiyorum hesapta mesajlarım, kişisel bilgilerim dolayısıyla finansal zarara sebebiyet verebilmektedir.  Acilen düzeltilmesini istiyorum artık.

14 Mart 2024 09:17

Instagram hesabım çalındı, mail telefon numaram değiştirildi hesabıma erişemiyorum.   Derhal bu durumum düzeltilmesini istiyorum. Profilimde fotoğrafım mevcut gerekli doğrulamaları yapabilirim. Bana mail veya mesaj doğrulama kodu gelmeden bilgilerimin değişmesine izin verdi Instagram derhal düzeltin bu durumu

Seda
Seda
19 Mart 2024 16:45

Teşekkürler

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabıma Giriş Yapamıyorum

13 Ağustos 2025 20:01
Duygu sonuçtan çok memnun

09 Mayıs 2024 14:04

31 Ocak 2025 12:39
Efzanur sonuçtan hiç memnun değil

Efzanur
08 Temmuz 2024 14:58