insanbul.com Şirketi Başvuru Sonuçsuzluğu

22 Haziran 2023 18:02
Dilek'in Teşekkür Mesajı
“Şirketin sahibi sahibi sağ olsun bana hemen dönüş yaptı şikayetimle ilgilendi para iade teklif etti ve yaşadığım problem için özür diledi kendisine ilgisi için teşekkür ederim”

Yaklaşık 1.5 ay önce yatılı bakıcı aradığım için İnsanbul şirketine başvurdum onlarda bana öncelik olarak aday aramak için 1.000 TL talep ettiler.

Kabul ettim sonrasında bana 2 aday önerdiler sonrasında kimseyi bulmadılar ilgilenmediler. Aradım açan olmadı mesaj attım dönüş olmadı 2 aday için mi ben 1000 TL önden yatırdım diğer firmalar bu ili ücretsiz yapıyorlar.

Başlangıçta adayla anlaşma olduktan sonra aracılık ücreti alıyorlar. İnsanbul başlangıçta para almasına rağmen ilgilenmedi telefonlara cevap vermedi

Dilek
Dilek
26 Haziran 2023 06:57

insanbul.com Yüksek Hizmet Bedeli Ve Personel Sorunu Yaşadım

04 Eylül 2024 12:53

08 Eylül 2023 15:07

Bakiciburada.com Ücretli Üyelikte Hayal Kırıklığı Ve Güvensizlik

26 Ağustos 2024 04:27
Segah sonuçtan hiç memnun değil

Bakiciburada.com Aday Profilleri Sitede Güncel Değil! Adayların Çoğu İş Aramıyor!

22 Temmuz 2024 15:47

Bakıcıburada Paket Satın Aldım Başvuru Gelmedi Ve Yanıltıcı Veriyle Karşılaştım

22 Ekim 2025 17:40
bakiciburada-paket-satin-aldim-basvuru-gelmedi-ve-yaniltici-veriyle-karsilastim-3.jpg
bakiciburada-paket-satin-aldim-basvuru-gelmedi-ve-yaniltici-veriyle-karsilastim-2.jpg
bakiciburada-paket-satin-aldim-basvuru-gelmedi-ve-yaniltici-veriyle-karsilastim-1.jpg