Bakiciburada.com Ücretli Üyelikte Hayal Kırıklığı Ve Güvensizlik

26 Ağustos 2024 04:27

Buradaki şikayetleri okuduğum halde, sahte bir site olduğunu anladığım halde, hiçbir şekilde güvenmediğim siteye, ücretsiz üyeyken buranın danışmanı ısrarla şikayetlerin aslını yansıtmadığını, başvuru ve taleplerin ciddi olduğunu, muhakkak birini bulacağımı söyleyip 6 aylık paket aldırdı.

Kendisine de birçok şikayet olduğunu, güvenmediğimi söylediğim halde amaç demek ki paraymış. Biz ücretli paket alıp üye olduk, 1 ayı geçti. Belki 200 kişiyle iletişim kurduk. Hepsi ya sitenin elemanları insanları yanıltıcı ya iş buldum diyor, ya ben sizi bir arkadaş bulursam ararım diyor, ya telefon ulaşılmıyor ya da yalandan piyasada bakıcı piyasası belliyken çok yüksek fiyatlardan bahsedip bilerek engel koyuyorlar. Gerçekten bir aydır kaç kişiyle görüştüysek kimsenin amacının çalışmak olmadığını, ya sitenin sahte profillerle donattığı insanlar olduğunu ya da site belki de kendi numaralarını yazıp insanları böyle yanıltıyor.

Kaç kişiyle anlaştığım halde ertesi gün yalanlar konuşup başka iş bulduğunu söyledi. Buradaki her şeyin yalan olduğu, sadece insanların gerçekten amaçlarına hizmet etmeyen bir platform olduğunu anladım. Yazıklar olsun, insanların eksik kaldığı ev ortamındaki eksikliğini emeğinin karşılığı iş anlamındaki böyle bir platformun bile bu işin yanıltıcılığını yapıp, sadece insanları ücretli üyeliğe teşvik edip sahte profillerle sürekli mazeret sundurup çalışmıyorum, iş buldum, iş arayışım eskidendi ya da telefon kapalı, servis dışı açılan birçok telefonun amacı çalışmak asla değil.

Bunu çözdük. Muhtemelen bu sahte profil ve çalışanların çoğu site yönetimiyle ortak çalışan yanıltıcı profil sahipleri. Ben gayet akıllı biriyim, bu siteyi araştırmıştım fakat beni arayan danışmanın ısrarı, güven ve kefil olması sebebiyle üye oldum. Bir ayda en az 200 kişiye ulaşıp 'buyurun çalışın' dediğimiz halde 200 kişinin mazeretlerinin benzer davranış olması sitenin kendi ekibinin numaraları ve buradaki insanları sadece kandırmasının göstergesidir. Hakkım helal değil bu siteye.

26 Ağustos 2024 04:54

3 yıl bizde çalışan ev yardımcımız ayrıldı, ev yardımcısı aramak adına bu sitenin danışmanı bize musallat oldu zorla bize 6 aylık paket aldırdı biz bu site hakkında bir sürü şikayet var güvenmiyoruz dediğimiz halde bana güvenip alın dedi 200 e yakın insanla kontak kurduk aynı benzer yalanlar kimsenin çalışma niyeti yok hep benzer yalanlar ya da tamam geleceğim deyip ertesi gün farklı bir yalan ve eminim sitenin kendi sahte profil ve numaraları olduğunu düşünüyorum bir çoğunun, ve bu konuyu birçok yere taşırım  bizim hizmet anlamında iş yapacak insanlara ihtiyacımız varken 1 aydır verdiğim ücretin hiç birsekılde gerçeği yansıtmadığını görmüş olduk

26 Ağustos 2024 04:48

6 aylık pakete tabi tuttular siz bir haftada pişman oldunuz biz 1 aydır 200 e yakın kişiyle mesaj arama yoluyla acil ihtiyaçtan kontak kurdu maddi konudan bilerek sıkıntı yaratıyorlar profiller sahte numaralar ve muhtemelen bir çoğu bu sitenin angajmanı insanları sadece dolaylı yoldan ücretli paket aldırıp  şikayet olduğunu ücretli üyelik yapmak istemediğimi söylediğim halde bir bayan danışman sırf o parayı bizden çekmek için bir sürü şey yaptı

27 Ağustos 2024 09:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Segah sonuçtan hiç memnun değil

Bakiciburada.com Aday Profilleri Sitede Güncel Değil! Adayların Çoğu İş Aramıyor!

22 Temmuz 2024 15:47
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Bakiciburada.com Üyelik Hayal Kırıklığı!

09 Ocak 2024 10:05
Bakiciburada.com Üyelik Hayal Kırıklığı!
Diğdem sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Hizmet Ve Memnuniyetsizlik

26 Mart 2025 11:23
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Bakiciburada.com Mevcut İşveren Hesapları Gerçek Değil

23 Eylül 2025 16:50