Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme İadesi Gecikmesi Ve Yasal Uyarı

16 Aralık 2024 20:03

İsmim K**** K****** Yabancı dil eğitimim için British Culture İzmir Bornova K**** Dirik Mahallesi şubesine başvurdum 2+1 kampanyadan faydalanarak kayıt oldum ve ödemenin tamamını yaparak 36.000 TL verdim. Kursa hiç başlamadan İşim gereği Hollanda'ya gitmem gerektiğini ve ücretimin iadesini talep ettim ve bende gideceğim ile ilgili belge istediler. Belgeyi de şirketimden alıp ilettim ve dilekçemi 12 Ekim 2024 de verdim. Ücret iadesi 45 gün dediler fakat şu an itibarı ile 2 ay olmuş bulunmakta ve herhangi bir geri ödeme alamadım. Tekrar ediyorum. Hiçbir eğitim almadığım halde daha kurs başlamadan iptal dilekçemi verdim. En kısa zaman da Ödemenin yapılmaması halinde ilgili ve gerekli mercilere yasal ve hukuksal yollar ile gerekli işlemleri ve şikayeti ile başlatacağımı Tarafınıza Bildiririm. Kayıt yaptırmak isteyen veliler ve arkadaşlarımız düşünürse kayıt yaptırmayı dediklerimi dikkate alsın tavsiyemiz budur. İngiliz kültür dil kursları olarak size Ödediğim Ücreti Size Bırakmayacağım umarım Dikkate alırsınız.

Deniz
Deniz

Bu kurum aç aç... Aynı bende ücret ödedim 1 saat içinde vazgeçtim iade yapmadılar... Kurum parayı bu yollarla kazanıyor

Kazım
Kazım

Bir yere falan şikayette bulundunuz mu?

Esra sonuçtan hiç memnun değil

İngiliz Kültür Dil Kursları Yaşanan İletişim Ve Güven Sorunları

10 Aralık 2024 13:39