Index Fx Paramı Ödemiyor

27 Şubat 2023 17:34

Index fx şirketi ne para gönderdim hep kaybetti ne zaman kazandım bu seferde parayı vermiyorlar devamlı beni oyalıyorlar 1200 doları alıkoyuyorlar yüksek rakamları vermiyorlar tamam da bu rakamları da vermiyorlar nasıl olsa insan çok biri gider biri gelir.

27 Şubat 2023 17:34

İndex fx ten işlem yapmaktayım daha önce paramı ödemediler işleme devam etim ikincide yine ödemediler sonra bu platforma yazınca ödeme yaptılar 2000469 numaralı hesapta işlem yapmaktayım daha sonra paraları kaybettiğim için herhangi bir sıkıntı yaşamadım taki biraz para kazanınca yine gerçek yüzlerini gösterdiler geçen pazartesinden beri 500 dolar para istiyorum yüzüme bile bakmayılor neymiş efendim depremzedelere ödeme yapıyorlarmış ne zaman bu platforma yazacağım dedim o zaman sert bir karşılık verdiler bir de azar işittim paranı al bir daha işlem yapma sayın index fx yetkilileri siz büyük bir firmasınız niye bu safhaya b kişiler getiriyorlar çok para kaybettim onu gören yok neymiş 3000 lira yatırmışımda niye paramı istiyomuşum bu yapılanların büyük ihtimalle kişisel olduğunu sanıyorum

profile profile profile

Yorumlar (9)

Senol

Aynen benim paramı da ödemiyorlar

Umutcan

Çalışmış olduğum kurumlar arasında en iyisidir kaldıraç oranları ve makas farkları düşüktür. Benzer isimde başka kurumlarla karıştırılıyor olabilirsiniz halkı yanlış kötü bilgilendirmeyelim

Cihan

Yalan dolan dan başka bir şey bilmez bunlar

Efe

Umutcan bey kullandığınız programın ekran resmini atabilir misiniz

Senol

Alacağımızı vermeyenlere bravo iyi yaptınızmı diyeceğiz kademe yapmasını bilmeyen danışmanda bravo mu diyeceğiz bizi eksiye düşürdüğü için

Burhan

Hala paramı ödemediler hesabı kapattılar bir zahmet güvenli arkadaşınıza başvurunda ödememi yapsınlar ha çok seviyorsanız kurumu IBAN gönderebilirim siz yapın kurumdan kaç dolar olduğunu öğrenebilirseniz

Seher

Umutcan bey bence siz firmaları karıştırıyorsunuz benim orada hem ana param hem kâr'ım duruyor ve 3 aydır vermiyorlar ayrıca binlerce mağdurları var söylediğiniz gibi bir kurumsa söyleyin paramı göndersinler mail adresim [email protected] bana dönerseniz sevinirim.

Burhan

Hesabı kapattılar paramızda vermiyorlar şu an hesabımıgöremiyorum ödemeyi yaparsa niye bu platformda yazayım daha öncesine böyle yaptılar burda yazdım ödemeyi yaptılar hemen kaldırdım

O zaman paramı ödesinler

Siparişim 13 Gündür Hazırlanmadı, İletişimden De Yanıt Alamıyorum

Songül
07 Ekim 11:48
siparisim-13-gundur-hazirlanmadi-iletisimden-de-yanit-alamiyorum-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Forex Index Global'de Hesabım Bloke Edildi, Param İade Edilmiyor

19 Ağustos 00:28