İncek Atlı Bahçe Doğum Günü

07 Ağustos 2023 14:31

2 hafta önceden program yaparak 06 Ağustos 2023 saat 13.00'da oğlumuzun 8 kişilik doğum günü için tavuk şiş ve köfte menüsü belirledik. İşletme sahibi o gün olmayacağını fakat not aldığını belirtti. Organizasyon gününde tavuk sisin kalmadığını ( saat 15.00) söylediler tavuk pirzola verelim ya da markete gönderim yapalım baştan tavuk alınsın ve hazırlansın denildi. Vakit olmadığı için kabul etmedik ne verirlerse ona razı olduk. Tavuk ürünleri pişmemiş geldi defalarca pişirttik. Servis çok çok zayıf ve yavaştı iki misafirimiz sinirlenip gitti. Her şeyden en önemlisi oğlumuzun pastasında yer alan 3 adet oyuncak atı servis için götürdüklerinde çöpe attıkları söylendi. Çocuk eve döndükten ve atların olmadığını gördükten sonra saatlerce ağladı. Ne cüretle dışarıdan getirdiğimiz kendimize ait olan pasta üzerindeki oyuncak atılır böyle bir terbiyesizlik görmedim. Hakkım helal değil yavaş servis soğuk pişmemiş ürün istiyorsanız gidin. Bir de tonla para ödedik. Oğlumuzun atlı bahçede at dersi almasına ve bir aylık parayı önceden ödememize rağmen bir daha götürmeyeceğiz ve paramızı yakıyoruz siz düşünün.

Bahçe Kuzguncuk Doğum Günü Partisi

03 Mayıs 2024 11:42

09 Ağustos 2023 15:51
An-takya Döner (Adana) Hatalı Gelen Sipariş
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Har Kanat Dikkat Etmek Lazım

Gönül
29 Ekim 2023 18:41

Vahap Usta Et Restaurant Kötü Servis Hizmet Kalitesi

24 Ağustos 2023 12:40
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 12:44
S&F Lounge İlgisiz, Alakasız Tavır Bozuk Yemek