In Street Bursa Anatolium Mağazasındaki Çalışanların Yetersiz Hizmeti

02 Ocak 2024 23:48

Bursa Anatolium In Street mağazasından internetten aldığım ürünü iade etmek istedim. Ancak ürün bizim sistemimizde olmadığı için iade alamıyoruz ürünün sisteme düşmesi gerekiyor dediler. Müşteri hizmetlerini arayın dedim resmi tatil deyip aramadılar, mail de atmadılar. Ürünü alalı 1 ay oldu yani iade için son tarih. Değişim yapın dediler. 2 ürüne toplamda 1799 TL ödemiştim birini 500kusura değiştirmek istediğim ürünü ise 772 liraya almışsınız dediler. Ki zaten toplamı faturada yazmasına rağmen. Ki ben değiştirmek istediğim ürüne 1028 lira ödemiştim. Faturaya bakarak bile işlem yapamıyorlar iskonto fiyatına bakıyor iki çalışan da. Çıktım daha sonra durumu müşteri hizmetlerine yazdım almaları lazım dediler. Neyse iade alamadıkları için (? ) Zafer plazaya geçtim doğru bir şekilde iade işlemi sağlandı. Anatolium'dakiler ne yapmaya çalıştılar bilmiyorum 500 lira düşük fiyattan aldığımı söyleyip değişim yapın dediler hem de sistemde yok deyip müşteri hizmetleri ile bağlantı kurmadılar. Uyarılmalarını istiyorum. Dün değişim yapsaydım 772 liralık yaptıracaklardı 1028 liralık değil.

03 Ocak 2024 11:18 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla IN STREET Müşteri Hizmetleri

Fikret sonuçtan çok memnun

Çelişkili İade Bilgileri Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

12 Ekim 2025 16:14
"Satış temsilcilerinin başına buyruk hareket etmesi sebebiyle aynı yolu iki kez gitmek zorunda kaldık fakat iletişime geçen In Street yetkilisi çok ilgiliydi çok çabuk dönüş yapıldı problem giderildi Anatolium mağazasından memnun kalmasam da markanın verdiği güveni taktir ettim müşterilerinin yanında duruyorlar şubeye de gerekli uyarılarda bulunacaklarını belirttiler ilgi ve hızlı dönüşleri alkışı hak ediyor 👏"

20 Ağustos 2024 13:17
In Street Bursa Anatolium Rezil
Cem sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 21:13
Enise sonuçtan çok memnun

05 Şubat 2024 19:15
Nisa sonuçtan çok memnun

27 Ağustos 2024 14:23
"Şikayetim aslında Kayseri mağazasıyla ilgili olmasına rağmen ayakkabıyı garantiye Fethiye mağazasından gönderdiğim için şikayetim ve şikayete cevap Fethiye mağazasına mail olarak iletilmiş. Buna rağmen Fethiye mağazası beni aradı ve çok güzel şekilde ilgilendiler. Çok teşekkür ederim."