Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

In Street Ayakkabı Derisinde Çok. Kısa Sürede Açılma Var. Kabul Edilmiyor

17 Ekim 2023 07:54

Arnavutköy avlu 34'teki mağazanızdan pumanın ayakkabısını aldım nisan ayında, fakat temmuz ayında kullanmaya başladım. Çok kısa sürede deri de açılma oldu. Değişim veya iade talep ettim incelemeye gönderildi. Olumsuz dönüş oldu. Çok kısa sürede bu açılma normal değil. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Yoksa başka yerlere şikayet açacağım. Puma gibi ünlü bir markaya sizin gibi ünlü bir şirkete yakışmıyor.

17 Ekim 2023 07:40

Arnavutköy avlu 34'teki mağazanızdan pumanın ayakkabısını aldım nisan ayında, fakat temmuz ayında kullanmaya başladım. Çok kısa sürede deri de açılma oldu. Deri üzerinde çatlaklar oluşuyor. Daha toplasanız 10 kez giyilmedi. Değişim veya iade talep ettim incelemeye gönderildi. Olumsuz dönüş oldu. Çok kısa sürede bu açılma normal değil. Bu çatlak. İzleri normal değil. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Yoksa başka yerlere şikayet açacağım. Puma gibi ünlü bir markaya sizin gibi ünlü bir şirkete yakışmıyor.

17 Ekim 2023 09:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla IN STREET Müşteri Hizmetleri

23 Ekim 2023 07:28

Tarafınıza dönüş yapacağız dediniz,5 gün geçti hala bir dönüş yapılmadı. Dönüş yapmanızı bekliyorum... Lütfen gereğini yapın.

21 Haziran 2023 11:36
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Puma Ayakkabıda Kısa Sürede Soyulma Ve Açılma Yaşadım Değişim Reddedildi

05 Ekim 2025 14:16
Atakan sonuçtan çok memnun

09 Mart 2025 15:16
"Geri dönüş ve çözüm için teşekkür ederim."
Mert sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2025 13:20
Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabı, Ret Edilen Değişim Talebi
kisa-surede-deforme-olan-ayakkabi-ret-edilen-degisim-talebi-1.jpg
Durukan sonuçtan hiç memnun değil

Durukan
30 Temmuz 2023 16:43