İmamoğlu Sucukları İmamoğlu Müşteri Şikayeti

05 Temmuz 2024 13:26

Yıllardır merkezde bulunan M***** A********** pastırma ve sucuk satan iş yerinden İmamoğlu markalı sucuk ve pastırma almaktayım. Daha önceleri herhangi bir sıkıntı olmadı ama son zamanlarda, son 1 yıldır aldığımız İmamoğlu sucuklarda ya etiket hiç olmuyor ya da bir tanesinde oluyor. İş yeri sahibi M***** A**********'ya sorduğumuzda, fabrikadan etiketsiz olarak geldiğini söylemekte olup, bizi bu durum şüphe içerisine sokmaktadır. Bu iş yeri İmamoğlu bayisi değilse neden İmamoğlu logosunu taşıyor? Neden etiketsiz ürün satıyor? İş yeri sahibine güvendiğimiz için bugüne kadar şüphelenmedik ama en son 1 hafta önce alışveriş yaptığımızda, camlı reyonda hiçbir etiketli İmamoğlu sucuk bulunmadığını, yan tarafta bulunan yerden bilinmeyen etiketsiz sucukların paketlendiğini gördük. Bir şey demedik yine aldık ama bu durum bizde şüphe uyandırdı. Şimdi size soruyorum, bu şahıs İmamoğlu bayisi değilse neden logonuzu taşıyor? Sizin gerçekten bayiniz mi? Yıllardır müşteriniz olarak kandırılmayı hazmedemiyorum. Neden ben İmamoğlu markası olmayan ürüne tonla para ödeyeyim? Bu işin araştırılmasını istiyorum. Saygılarımla.

05 Temmuz 2024 14:11 (Şikayetten 44 dakika sonra)
Levent
Levent
05 Temmuz 2024 23:45

Telefon numaranızı yazarsanız bu konu hakkında daha detaylı görüşmek isterim iyi günler dileklerimle

12 Temmuz 2024 13:41

Abdullah Şahin bizimle irtibat kurabilirsiniz.

14 Mayıs 2025 17:06
Aldığım Pastırma Ve Sucuklar Bozuk Ve Kalitesiz Çıktı!
Alya sonuçtan hiç memnun değil

Tarihi Kent Pastırmacısı Ürün İade Sorunu!

13 Kasım 2024 23:39
Tarihi Kent Pastırmacısı Ürün İade Sorunu!
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sucukca Et Mamülleri Sucukca Para İademi Yapmıyor

12 Mart 2024 15:42

15 Şubat 2025 13:37
Arif sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 18:46