İlk Pati İlk Deneyim Hayal Kırıklığı

Büşra
25 Şubat 2024 11:58

Köpeğimi tıraş için götürdüğüm İlk Pati, bu alanda ilk ve son deneyimim oldu. Makas tıraşı istememe rağmen makine tıraşı yapıldı. Köpeğimin ilk deneyimi olduğunu belirterek bir beş dakika yanında kalma talebim reddedildi ve dışarı çıkmam istendi. Dışarıda beklemek istememe rağmen izin verilmedi. Eve gitmem gerektiği söylendi ve birkaç saat sonra köpeğimin her yeri parçaladığı belirtildi. Köpeğim küçük bir cins ve saldırgan bir yapıda değil. Ben olmadığım için tedirgin olduğunu düşünüyordum. Telefonla konuştuğum kadın, sokak ağzıyla konuşuyordu ve hemen köpeğimi almaya gittim. Orada gördüğüm, çalışanın elinde küçük bir sıyrık vardı. Sözde eğitim almış bireyler olarak, karşılaşabileceğiniz daha ciddi durumlar varken, küçük bir sıyrık için bu kadar tepki göstermeniz kabul edilemez. Merkeze gittiğimde özür dilendi ancak talep etmeme rağmen ekstra köpükler ve pire ilaçlı şampuanlar kullanıldığını söyleyerek iki katı ücret talep edildi. İşletme kurallarına uyulmadığı ve müşterilerle saygısızca konuşulduğu için müdahale edilmesi gerekiyor.

Ayşegül
04 Mart 2024 11:45

10 Aralık 2024 09:47
Reypet Styling Köpeğimin Yaralanmasına Sebep Olan Tıraş Ve İlgisizlik!
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 09:43

İnstavet Kıtık İçin Bu Kadar Fark Haksız Kazanç